Drăgușin a fost introdus pe teren de Andrea Pirlo în minutul 69, în locul lui Demiral, și nu a dezamăgit. Fundașul român i-a impresionat atât pe jurnaliștii italieni, cât și pe tehnicianul lui Juve.
De asemenea, la finalul meciului, Morata l-a felicitat pe tânărul fundaș român, iar cei doi au făcut o poză împreună, pe care ibericul a postat-o pe rețelele sociale.

Drăgușin, refuzat de FCSB și Craiova înainte să ajungă la Juventus

Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46
Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, a oferit detalii din culisele transferulul tânărului fundaș la Juventus, din urmă cu 2 ani. Agentul a dezvăluit că italienii au plătit 260.000 de euro pe vremea când Radu se afla la Academia Regal Sport, în timp ce FCSB și Universitatea Craiova n-au vrut să achite o sumă mult mai mică, de câteva zeci de mii de euro.
În prezent, Manea și oficialii campioanei Italiei se află în negocieri pentru prelungirea contractului lui Drăgușin:
"Cu Juventus negociem de un an de zile. Am primit numeroase oferte de îmbunătățire a salariului. Radu nu este orientat spre bani, deci nu e doar chestia de bani. El are un salariu de 3.500 de euro pe lună și ne-au sunat să îi facă 6.000, să îi facă 10.000.
A jucat aseară în Champions League cu 3.500 de euro salariu. Nu e o chestie de bani, dar poți să vezi cât de mult îl apreciază văzând cât e dispus clubul să îl plătească. Dacă are valoare de echipă mare a lui Juve, atunci cred ca poate avea salariu și 1 milion de euro, cât are un jucător de primă echipă la ei, ăsta e cel mai mic salariu.", a spus Florin Manea, pentru Sport.ro.

Rapid va beneficia de pe urma unui viitor transfer al lui Drăgușin de la Juventus

Florin Manea a dezvăluit că, în cazul în care Drăgușin va fi vândut de Juventus în viitor, Rapid va fi echipa care va încasa un procent de 5% din suma de transfer. Motivul? Centrul de Performanță Rapid este continuatoarea Academiei Regal Sport.
"El a costat 260.000 de euro, nu mai există nicio sumă de plată pentru debut așa cum s-a scris în presă. Academia Regal Sport și continuatoarea sa, Centrul de Performanță Rapid, nu trebuie să mai primească niciun ban de la Juventus.
O să mai ia Rapidul, în cazul în care se transferă în altă parte, 5% din suma de transfer ca taxă de solidaritate. În cazul în care nu rămâne la Juventus, costul e de doar 270.000 de euro, grila de formare, adică aproape cât au plătit torinezii pe el la 16 ani. Craiova nu a vrut să dea 50.000 de euro pe el, FCSB-ul la fel, vorbeau să dea câteva zeci de mii. Și a venit Juventus și a dat 260.000 de euro", a mai declarat Florin Manea.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58