Drăgușin a fost introdus pe teren de Andrea Pirlo în minutul 69, în locul lui Demiral, și nu a dezamăgit. Fundașul român i-a impresionat atât pe jurnaliștii italieni, cât și pe tehnicianul lui Juve.
De asemenea, la finalul meciului, Morata l-a felicitat pe tânărul fundaș român, iar cei doi au făcut o poză împreună, pe care ibericul a postat-o pe rețelele sociale.

Drăgușin, refuzat de FCSB și Craiova înainte să ajungă la Juventus

Liga Campionilor UEFA
Mane, întrebat ce ar alege între trofeul Champions League și Balonul de Aur. Răspunsul senegalezului
IERI LA 11:08
Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, a oferit detalii din culisele transferulul tânărului fundaș la Juventus, din urmă cu 2 ani. Agentul a dezvăluit că italienii au plătit 260.000 de euro pe vremea când Radu se afla la Academia Regal Sport, în timp ce FCSB și Universitatea Craiova n-au vrut să achite o sumă mult mai mică, de câteva zeci de mii de euro.
În prezent, Manea și oficialii campioanei Italiei se află în negocieri pentru prelungirea contractului lui Drăgușin:
"Cu Juventus negociem de un an de zile. Am primit numeroase oferte de îmbunătățire a salariului. Radu nu este orientat spre bani, deci nu e doar chestia de bani. El are un salariu de 3.500 de euro pe lună și ne-au sunat să îi facă 6.000, să îi facă 10.000.
A jucat aseară în Champions League cu 3.500 de euro salariu. Nu e o chestie de bani, dar poți să vezi cât de mult îl apreciază văzând cât e dispus clubul să îl plătească. Dacă are valoare de echipă mare a lui Juve, atunci cred ca poate avea salariu și 1 milion de euro, cât are un jucător de primă echipă la ei, ăsta e cel mai mic salariu.", a spus Florin Manea, pentru Sport.ro.

Rapid va beneficia de pe urma unui viitor transfer al lui Drăgușin de la Juventus

Florin Manea a dezvăluit că, în cazul în care Drăgușin va fi vândut de Juventus în viitor, Rapid va fi echipa care va încasa un procent de 5% din suma de transfer. Motivul? Centrul de Performanță Rapid este continuatoarea Academiei Regal Sport.
"El a costat 260.000 de euro, nu mai există nicio sumă de plată pentru debut așa cum s-a scris în presă. Academia Regal Sport și continuatoarea sa, Centrul de Performanță Rapid, nu trebuie să mai primească niciun ban de la Juventus.
O să mai ia Rapidul, în cazul în care se transferă în altă parte, 5% din suma de transfer ca taxă de solidaritate. În cazul în care nu rămâne la Juventus, costul e de doar 270.000 de euro, grila de formare, adică aproape cât au plătit torinezii pe el la 16 ani. Craiova nu a vrut să dea 50.000 de euro pe el, FCSB-ul la fel, vorbeau să dea câteva zeci de mii. Și a venit Juventus și a dat 260.000 de euro", a mai declarat Florin Manea.
Liga Campionilor UEFA
Dudek a prefațat finala Champions League. Ce anticipează la Liverpool - Real Madrid
IERI LA 08:01
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
23/05/2022 LA 09:01