City are mari probleme în defensivă, acolo unde Guardiola i-a folosit aseară în zona centrală pe Fernandiho și Rodri, ambii la origine mijlocași centrali.
Pe finalul primei reprize, spaniolul s-a accidentat, iar Guardiola a fost surprins de camerele de filmat gesticulând furios spre spre Stones. Apărătorul nu a fost gata să intre în teren atât de repede pe cât și-ar fi dorit tehnicianul catalan.
"Aveam apărătorile puse, dar a mai necesitat puțin timp să le fixez cum trebuie. Timpul e esențial în astfel de situații și Pep asta mi-a transmis", a explicat Stones după meci.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
ACUM 13 ORE

Rodri va lipsi 10 zile

Cu siguranță atitudinea lui Pep Guardiola a venit în contextul în care tocmai îl pierduse pe unul dintre favoriții săi.
Pentru a-l aduce pe Rodri, City a achitat în această vară clauza de reziliere de 70 milioane de euro stabilită de Atletico Madrid. Guardiola e impresionat de inteligența spaniolului în joc și îl vede viitorul lider al echipei.
Totuși, accidentarea mijlocașului iberic nu pare a fi una serioasă. El va lipsi în următoarele două meciuri ale lui City, urmând a reveni, posibil, în runda a 11-a, contra lui Southampton.
"În mod normal, e o mică întindere și va trebui să stea departe de gazon 10 zile. Asta dacă nu cumva e ruptură, caz în care ar putea lipsi aproximativ o lună. Nu am discutat cu Rodri sau cu doctorul încă, dar din ce am văzut eu cred și sper că e întindere. Așa a părut de pe bancă", a explicat Guardiola.
În etapa viitoare de Premier League, Manchester City va evolua pe teren propriu sâmbătă, contra lui Aston Villa (în direct pe Eurosport 1, de la 14:30). Partida va fi prefațată de Premier League show.

Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08