Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fața hidoasă a fotbalului. Atletico, comportament "preistoric". Ce s-a întâmplat în tunelul de la vestiar

Cristian Mihală

Actualizat 14/04/2022 la 09:02 GMT+3

Jucătorii lui Atletico Madrid au demonstrat că nu știu să piardă. După fluierul de final al partidei cu City, din returul sferturilor Champions League, fotbaliștii lui Simeone i-au atacat pe rivali, în tuneul ce duce la vestiare.

Jucătorii lui Atletico au încercat să împartă "dreptatea" în tunelul de la vestiar

Credit imagine: Eurosport

Manchester City s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, 0-0, cu Atletico Madrid, miercuri seara, în deplasare, în manşa secundă a sferturilor de finală. City, finalista ediţiei trecute a competiţiei, merge în penultimul act după ce s-a impus în tur cu 1-0.
Campioana Angliei, la meciul său cu numărul 100 în cea mai importantă competiţie intercluburi de pe continent, a preferat să facă un joc de aşteptare în faţa campioanei Spaniei, care e mai recunoscută pentru jocul defensiv, decât pentru apetitul ofensiv. Finalul a fost tensionat, cu scene mai puţin plăcute, o busculadă care a implicat loturile celor două echipe, fundaşul Felipe (Atletico) fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben.
CITEȘTE ȘI:

Scene reprobabile la finalul partidei Atletico Madrid - Manchester City

Pe final, "cetățenii" le-au servit celor supranumiți "los colchoneros" din propriul "medicament", în sensul în care englezii au tras de timp, spre disperarea gazdelor. După busculada de final, în care Savic l-a tras de păr pe Grealish, lucrurile au escaladat în drumul spre vestiare. Savic a mers după Grealish la intrarea în tunel, pentru a-și căuta "dreptatea". Au fost nevoiți să intervină ceilalți jucători și membri ai staffurilor pentru a-i despărți. Odată ce echipele s-au apropiat de vestiar, în scenă a apărut Vrsaljko. Croatul a avut ceva de împărțit cu Walker, coechipierii țindându-l cu greu pentru a nu se ajunge la o încăierare fizică. Apărătorul de bandă al lui Atletico a aruncat în englez cu un obiect care a ajuns să-l lovească pe Laporte.
Rio Ferdinand, legendarul fundaș al lui Manchester United, a etichetat scenele de la vestiar, în care actori principali au fost jucătorii lui Atletico, drept "preistorice", făcând referire la declarația dată de Guardiola după meciul tur.
Atletico nu a reuşit să câştige niciunul din ultimele sale şapte meciuri jucate acasă în Champions League, înregistrând cinci remize şi două eşecuri, precum şi faptul că City nu a primit gol în şapte din ultimele sale opt partide jucate în deplasare în toate competiţiile.
În semifinale, Manchester City o va înfrunta pe Real Madrid, care a eliminat-o pe campioana en titre, Chelsea, cu 3-1 şi 2-3.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo