Liverpool - Real Madrid este finala Champions League, sâmbătă seară Paris urmând a fi scena marii bătălii. "Cormoranii" văd asta ca pe o revanșă pentru finala pierdută acum 4 ani, când Real se impunea cu 3-1 și și-au dorit atât de mult o astfel de partidă încât Salah, golgheterul lui Klopp, a dat câteva declarații care au deranjat la Madrid. După ce Liverpool a trecut de Villarreal, egipteanul a spus public că și-ar dori să întâlnească în ultimul act formația de pe Bernabeu, dând senzația că o consideră mult mai slabă decât pe City. În fapt, pentru Mo era dorința revanșei, mai ales că în 2018 a fost nevoit să iasă accidentat, după un duel cu Sergio Ramos.
Chiar și așa, Fede Valverde s-a declarat deranjat de declarațiile vârfului lui Klopp, spusele sale indicând aroganță și superioritate.
"Înțeleg rivalitatea, dar ce a spus Salah a fost lipsit de respect. A subestimat emblema lui Real Madrid, pe jucătorii de aici...Tot ce trebuie să facem este să dăm tot ce putem, să încercăm să arătăm de ce suntem în finală. Nu are sens să ajungi într-un ultim act dacă nu îl câștigi. Să sperăm că vom putea oferi un alt trofeu suporterilor lui Real Madrid", a spus Fede Valverde într-un interviu pentru Marca.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
ACUM 6 ORE

Real Madrid, "greu de ucis" în Champions League

În drumul spre finală, Real Madrid a avut duble de foc, trecând de PSG, Chelsea și Manchester City, deși la un moment dat în dublă fiecare dintre adversară părea mare favorită să meargă mai departe. Secretul revenirilor blanco stau în spiritul echipei, în energia primită de la fani și în pedigreeul european al grupării de pe Bernabeu.
"A fost foarte greu, am avut parte și de noroc, e adevărat. Evident că primul lucru pe care trebuie să îl facem e să le mulțumim oamenilor, pentru că atunci când meciurile păreau pierdute, suporterii au fost mereu acolo să ne susțină. Asta ne oferă un plus și o energie care nu poate fi explicată. Trebuie doar să continui să lupți și noi am făcut asta, inspirați și de fani. Jocul nu se termină până nu fluieră arbitrul, luptăm până în ultima secundă. Aici e vorba și de spiritul lui Real Madrid, de greutatea tricoului. Fiecare jucător care intră pe teren pentru a apăra culorile acestui club - fie că învinge sau nu - încearcă mereu să dea totul. Și asta face de multe ori diferența", a mai spus sud-americanul.
Mijlocașul uruguayan a admis că a existat un moment în care a crezut că Real va fi eliminată: în finalul partidei cu City, când "cetățenii" conduceau cu 1-0, după ce se impuseseră și în tur. Rodrygo a reușit o dublă în câteva minute, trimițând partida în prelungiri, unde Benzema a înscris, din penalty, reușita calificării.
"Da, ne-am temut că nu mai poate fi făcut nimic, probabil cel mai mult împotriva lui City. Este foarte greu să se mai întâmple din nou așa ceva: să ajungi în minutul 89 de minute, să fii condus, apoi, fără să apuci să clipești, să ai 2-1 pe tabelă. Acestea sunt lucruri care se vor întâmpla foarte rar într-o viață de fotbalist", a concluzionat Fede Valverde.
Liverpool - Real Madrid, finala Champions League, se joacă sâmbătă, de la ora 22:00.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
ACUM 17 ORE
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
ACUM 21 ORE