Prima repriză a fost total la discreția echipei lui Mircea Lucescu, care a demonstrat că are mai multă experiență în cupele europene. După o ocazie mare ratată de Karavaev în minutul 19, ucrainienii au deschis scorul în minutul 28. Viktor Tsygankov a transformat fără probleme un penalty primit în urma unui henț în careu comis de Igor Kharatin, fost jucător la Dinamo Kiev.
Dinamo a intrat la pauză cu un avantaj de 2 goluri, după ce uruguayanul Carlos De Pena a înscris din apropierea porții dintr-o pasă excelentă a lui Buyalskyy.
Repriza secundă a început în aceeași notă de siguranță a echipei ucrainiene, dar gazdele au revenit în joc prin reușita lui Tokmac Nguen din minutul 59, care a înscris cu un șut perfect la colțul lung din interiorul careului.
Romanian Liga I
Dinamo vrea să se salveze de la retrogradare cu 6 fotbaliști aruncați de către CFR Cluj
01/01/2022 LA 08:38

Ferencvaros-Dinamo Kiev 2-2! Maghiarii au egalat pe final

Golul marcat de maghiari nu a schimbat prea mult aspectul jocului și Dinamo Kiev a continuat să arate ca o echipă mai matură. În ultimele 10 minute gazdele au încercat să pună presiune la poarta lui Boyko, mai ales după eliminarea lui Sydorchuk, care a văzut al 2-lea galben în minutul 86.
În minutul 89, la Dinamo Kiev a intrat și Tudor Băluță, dar debutul românului la noua sa echipă nu a fost deloc de bun augur. La faza imediat următoare, maghiarii au egalat prin ivorianul Frank Boli, care a reluat în poartă un șut ratat al lui Laidouni. Ferencvaros putea chiar să ia toate punctele, dar Dinamo Kiev a rezistat în ultimele minute și până la urmă s-a terminat 2-2.
Astfel, Dinamo Kiev ratează in-extremis o victorie care ar fi transformat formația lui Mircea Lucescu în mare favorită la ocuparea poziției a 3-a în grupă. În celălat meci al grupei, Barcelona s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Torino, contra lui Juventus. Săptămâna viitoare, echipa lui Mircea Lucescu va juca pe Camp Nou, contra Barcelonei, în timp ce Ferencvaros va juca tot acasă împotriva lui Juventus.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Romanian Liga I
Mircea Lucescu o ajută pe Dinamo! 12 jucători au fost puși la dispoziție lui Flavius Stoican
29/12/2021 LA 15:16
Fotbal
Mircea Lucescu, ales Antrenorul Anului 2021 în Ucraina! Ce punctaj a avut în analiza realizată
27/12/2021 LA 13:14