După ce Harry Kane, căpitanul lui Tottenham, s-a accidentat la începutul anului și va lipsi o perioadă îndelungată, acum Son îi dă mari emoții tehnicianului portughez. Atacantul sud-coreean și-a fracturat brațul în ultimul meci din Premier League, cu Aston Villa și se pregătește să fie operat.
Înaintea partidei cu Leipzig din această seară, Mourinho a vorbit despre situația delicată prin care trece echipa sa din cauza accidentărilor. Managerul lui Spurs nu crede că va conta prea curând pe serviciile lui Son, ținând cont de gravitatea loviturii. Mai mult, portughezul a vorbit, în termeni metaforici, despre pericolul în care se află echipa sa, fără 2 dintre atacanții săi de bază.
"Nu voi mai conta pe Son în acest sezon, în mintea mea ştiu asta. Îi vom simţi lipsa. Când am venit la Tottenahm, echipa era la etajul -12. Apoi, am început să urcăm pe scări, pas cu pas. La un moment dat, scările s-au prăbuşit şi am luat-o din nou în jos. Nu ne-am oprit, am luat-o de la capăt și am ajuns la etajul 4. După un timp, cineva a venit şi ne-a tras scara de sub picioare.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Acum suntem în mare pericol şi avem de făcut o alegere! Fie renunţăm, cădem și murim, fie luptăm cu ce avem, ne agăţăm de balconul etajului 4 şi rezistăm cum putem.", a declarat Mourinho.

Mourinho: "Mă gândesc să-l aduc pe Peter Crouch!"

Mourinho a ținut să facă și o glumă prin care să mai destindă puțin atmosfera de la conferința de presă și a anunțat că se gândește să-l aducă în atacul echipei pe Peter Crouch, retras vara trecută. Răspunsul lui Crouch a venit imediat, fostul vârf al lui Spurs și Liverpool spunând că este pregătit să joace din nou.
La meciul de pe teren propriu împotriva lui RB Leipzig, Tottenham se va putea baza în faza ofensivă pe Steven Bergwijn, Lucas și Dele Alli. De cealaltă parte, formația aflată pe locul 2 în Bundesliga va ataca poarta lui Lloris cu golgheterul Timo Werner.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59