Cel mai important meci din fotbal la nivel de club, finala UEFA Champions League, era programat să aibă loc pe 30 mai pe stadionul Ataturk din Istanbul, însă competiția a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus.
Momentan nu a fost făcut vreun anunț oficial cu privire la formatul pe care îl va avea competiția și nici dacă finala va fi în continuare în Turcia. New York Times scria luna trecută că UEFA ia în calcul alte arene.

Finala UCL, din nou la Madrid?

Liga Campionilor UEFA
LIVE BLOG UCL | PSG-Manchester City 1-0! Sheriff Tiraspol a deschis scorul pe Santiago Bernabeu
ACUM 11 ORE
UEFA a anunțat că sunt multe opțiuni luate în calcul și că totul va fi clarificat la ședința Comitetului Executiv de pe 17 iunie.
Între timp, primarul Madridului, Jose Luis Martinez, a dezvăluit într-o intervenție pentru 13tv că orașul său este pregătit să organizeze din nou finala competiției.
Știu că sunt făcute diferite aranjamente, dar vreau să declar că orașul are parte de tot sprijinul pentru ca finala UEFA Champions League să se dispute la Madrid. Avem condiții de siguranță adecvate, avem infrastructură și servicii publice capabile pentru a organiza finala și vrem să trimitem un mesaj întregii lumi că, în ciuda dramei pe care am trăit-o, Madrid nu cedează și se va ridica | Jose Luis Martinez, primarul Madridului
Finala UEFA Champions League se va disputa, cel mai probabil, fără spectatori, așa cum s-a întâmplat în competițiile majore care au revenit în ultimele săptămâni și așa cum va fi și în La Liga. Campionatul Spaniei va reveni joi, 11 iunie, cu derby-ul dintre Betis și Sevilla.
Spania a fost una dintre cele mai afectate țări din lume, având peste 27.000 de decese din cauza pandemiei de coronavirus, Madrid fiind orașul cel mai puternic afectat. Finala UEFA Champions League din 2019, Liverpool - Tottenham, a avut loc tot la Madrid, pe stadionul Wanda Metropolitano.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM 11 ORE
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 6-a din Premier League
ACUM 11 ORE