Bayern a reușit un sezon 2019-2020 magic, iar tripla este dovada supremă a unei performanțe colective a germanilor (Bundesliga, Cupa Germaniei, Champions League), formația bavareză reușind duminică seară să cucerească al șaselea titlu de campioană europeană din istorie (a egalat-o pe Liverpool). A fost 1-0 pentru nemți la Lisabona contra PSG-ului, iar Parisul nu-și îndeplinește nici de această dată marele său vis: cucerirea UEFA Champions League.
"Sunt mândru de echipă. Atunci când am început în noiembrie (la preluarea funcţiei), citeam cum nimănui nu-i mai este frică de Bayern. Dezvoltarea acestei echipe în ultimele zece luni a fost senzaţională. Noi am folosit totul în cea mai optimă manieră, inclusiv pauza datorată coronavirusului", a spus Flick. "Am văzut că Paris era foarte puternică ofensiv, dar noi am jucat cu multă dăruire, cu clasă şi merităm această victorie", a adăugat Hansi Flick.

Bayern Munchen, campioană europeană pentru a șasea oară în istorie

Fotbal
OFICIAL | Hansi Flick a semnat! Fostul antrenor al lui Bayern Munchen e selecționerul Germaniei
25/05/2021 LA 09:59
Bayern şi-a trecut în palmares al şaselea său trofeu în cea mai importantă competiţie intercluburi de pe continent (Cupa Campionilor Europeni/Champions League), după ediţiile din 1974, 1975, 1976, 2001 şi 2013. Bavarezii au mai jucat alte cinci finale, în 1982, 1987, 1999, 2010, 2012. Pentru PSG a fost prima sa finală în această competiţie, parizienii cucerind până acum doar Cupa Cupelor.
Astfel, în urma succesului de duminică seară, Bayern a ajuns la 6 trofee Champions League cucerite, egalând-o astfel pe Liverpool (se află ambele pe locul trei). Poziția secundă este ocupată de AC Milan (șapte cupe), în timp ce Real Madrid este prima: 13.
Bundesliga
Hans Flick, numit antrenor principal la Bayern! Anunțul făcut de campioana Germaniei
22/12/2019 LA 12:12
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
ACUM 5 ORE