Manchester City s-a calificat în semifinalele Champions League, după ce a câștigat și returul cu Borussia Dortmund cu același scor cu care se impusese în tur, 2-1. Phil Foden a marcat golul victoriei cetățenilor, dar englezul a avut motive să fie nervos la finalul întâlnirii.
Firma care îi administrează contul de Twitter a postat un mesaj războinic la adresa lui Kylian Mbappe, dat fiind faptul că Manchester City va lupta cu PSG pentru un loc în marea finală de la Istanbul.
"Ești gata, Mbappe?", a fost mesajul apărut pe contul lui Foden.
Cupa Mondială FIFA
Rooney știe cine nu trebuie să lipsească din primul 11 al Angliei în duelul cu Țara Galilor
27/11/2022 LA 11:30

Phil Foden a ordonat ca tweet-ul să fie șters imediat

Când a văzut mesajul postat în numele său, Foden a luat foc și a ordonat imediat ca acesta să fie șters. Așa s-a și întâmplat, doar că faptul a fost deja consumat și postarea s-a viralizat repede pe Twitter, iar englezul de 20 de ani a fost taxat de majoritatea utilizatorilor.
Daily Mail scrie că Foden va renunța la serviciile firmei angajate să-i gestioneze conturile de pe rețelele sociale.
Phil Foden nu este primul jucător al lui Manchetser City care întâmpină astfel de probleme. Raheem Sterling a renunțat la vechea firmă care îi administra relaționarea publică, după ce aceasta dezvăluise prematur că el va purta banderola de căpitan cu ocazia meciului cu numărul 50 pentru naționala Albionului (un meci cu Olanda din Liga Națiunilor-2019).
Cupa Mondială FIFA
Explicațiile lui Gareth Southgate după remiza cu SUA! Ce le-a lipsit jucătorilor Angliei
26/11/2022 LA 07:22
Cupa Mondială FIFA
Reacții dure după Anglia 0-0 SUA! Southgate, criticat că nu l-a folosit pe cel mai talentat jucător
26/11/2022 LA 06:33