Borussia Monchengladbach debutează în actualul sezon de UEFA Champions League în această seară în deplasare la Inter Milano. Însă înaintea acestui meci extrem de important, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei a avut parte de unele dificultăți ”administrative”.
Marcus Thuram, atacantul francez în vârstă de 23 de ani al lui Gladbach, nu a avut buletinul la el atunci când a vrut să intre alături de colegi pe Giuseppe Meazza. Thuram a fost rugat de agentul de securitate să se identifice.
Liga Campionilor UEFA
Thomas Muller, jefuit în timpul meciului Bayern - Barcelona! Hoţii au plecat cu o avere din casa lui
14/09/2022 LA 10:48

Soluția inedită găsită de Marcus Thuram

Profitând de faptul că este un jucător destul de cunoscut, Marcus Thuram a avut o idee pentru a înlocui buletinul. Vârful francez a scos telefonul din buzunar și s-a căutat pe Google, acolo unde apare instantaneu pagina sa de Wikipedia, alături de o poză clară cu el.
Toată povestea a fost postată inițial pe contul oficial de Twitter al Borussiei Monchengladbach, însă ulterior acest tweet a fost șters. Prea târziu însă pentru că cei de la Bleacher Report au apucat să observe și să reposteze informația, alături de fotografii, pe propriul cont.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona îşi strigă disperarea, după "nedreptatea" cu Bayern: "Îi puteam distruge, dar i-am iertat"
14/09/2022 LA 09:03
Liga Campionilor UEFA
Nagelsmann a explicat cum a învins-o pe Barcelona. Ce a spus de Lewandowski
14/09/2022 LA 07:31