Are doar 19 ani însă are deja 40 de goluri în 30 de partide, plus 9 assist-uri. Transferul la Borussia Dortmund nu i-a întrerupt seria, din contră: Erling Haaland a înscris 12 goluri în 8 partide la clubul german, ultimele 2 reușite venind în partida din UEFA Champions League cu Paris Saint-Germain.
Haaland a atras prima dată atenția la Campionatul Mondial U20 în Polonia când a înscris 9 goluri în poarta Hondurasului. Dacă alte cluburi nu au fost convinse de potențialul lui Haaland, Salzburg l-a adus de la Molde iar în iarnă era dorit de cluburi importante precum Manchester United, Juventus, Leipzig sau Barcelona.
Mundo Deportivo scrie astăzi din nou despre discuțiile interne care au avut loc la Barcelona în iarnă în ceea ce îl privește pe Haaland și despre decizia de a nu încerca transferul. Iar primul motiv este cu adevărat neașteptat: în raportul alcătuit despre jucător era menționat că acesta nu ar face față din punct de vedere tehnic la un club precum Barcelona!
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 6 ORE
Un alt motiv pentru care Barca nu a încercat transferul lui Haaland era dat de cifrele afacerii: 20 de milioane de euro pentru Salzburg, 15 milioane pentru agentul Mino Raiola, 8 milioane de euro pentru tatăl jucătorului și clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, valabilă din 2022. Decizia Barcelonei s-a dovedit a fi o greșeală majoră.
Nu doar că Haaland a demonstrat deja la Borussia că este un atacant incredibil, dar Barca a fost nevoită apoi să plătească o sumă mare pentru a-l aduce pe Braithwaite de la Leganes, iar acesta nici nu poate evolua în acest sezon de UEFA Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 21 ORE
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM O ZI