Meciul de pe Anfield va fi extrem de complicat pentru echipa lui Ianis Hagi, dacă luăm în considerare seria de invincibilitate a "cormoranilor" pe teren propriu. De doi ani și șapte luni n-au mai pierdut jucătorii lui Jurgen Klopp în fața propriilor suporteri, de pe vremea când Crystal Palace se impunea cu 2-1.
În ciuda statisticilor excelente ale adversarei din această seară, antrenorul lui Genk, Felice Mazzu, a declarat că jucătorii săi vor merge pe Anfield să-și joace șansa:
Am la dispoziție cel mai bun lot posibil pentru meciul cu Liverpool. Va fi un meci extraordinar pentru club și pentru jucători. Vom juca contra cele mai puternice echipe din lume la ora actuală, pe un stadion unde ajungi poate o dată în viață. Jucătorii trebuie să se bucure de o astfel de oportunitate și să-și dea viața pe teren. Nu vom merge acolo să facem poze. Știu că ultimele rezultate n-au fost foarte strălucite și jocul a fost sub potențialul nostru. Dar eu rămân în continuare calm și nu simt presiunea. Vom juca cel mai bun fotbal împotriva lui Liverpool.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 11 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/05/2710595.jpg
Genk nu trece printr-o perioadă bună în campionat, unde echipa lui Ianis a obținut un singur punct în ultimele două etape. Mai întâi a încheiat la egalitate pe teren propriu cu Antwerp (2-2), apoi a pierdut în deplasare în compania lui Eupen (2-0). De cealaltă parte, Liverpool are o serie impresionantă în Premier League. Trupa lui Jurgen Klopp este lider în campionatul Angliei, cu 10 victorii și un singur egal, după 11 etape.

Clasamentul actual din grupa E:

  • 1. Napoli 7p
  • 2. Liverpool 6p
  • 3. Salzburg 3p
  • 4. Genk 1p
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 18 ORE
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
IERI LA 09:39