Manchester United a picat cu Paris Saint-Germain în grupele UEFA Champions League 2020/2021. Diavolii roșii se vor întoarce astfel la Paris, acolo unde au reușit o revenire de senzație sezonul trecut, în returul optimilor de finală ale UCL.
Romelu Lukaku a reușit atunci o dublă iar Marcus Rashford a marcat din penalty golul decisiv. Englezul a oferit acum noi informații despre ce s-a întâmplat în acea seară.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21

Romelu Lukaku, un exemplu de altruism

”Să vă spun o poveste despre Romelu Lukaku. Jucam cu PSG în returul Champions League și aveam șanse mici să ne calificăm după ce am pierdut cu 2-0 în tur. După 2 minute, Rom marchează. După 30 de minute, Rom marchează iar. Mai aveam nevoie de un singur gol ca să ne calificăm
În minutul 94 primim penalty. Rom ia mingea și mi-o dă mie. Știa că va fi momentul meu. Știa că eu voi primi toată gloria pentru că am marcat acel penalty și era ok cu asta, ignorând faptul că el a fost cel mai important în acea victorie.
Asta spune totul despre Romelu Lukaku. Altruist, un adevărat jucător de echipă. Niciodată nu ezită să îi ajute pe alții să strălucească. E fratele meu și îl apreciez”, a scris Rashford pe contul său de Twitter.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26