La finalul partidei City - Dortmund 2-1, Octavian Șovre a fost surprins oprindu-l și cerându-i un autograf starului dorit de toate superputerile Europei, Erling Haaland, pe tunelul care duce la vestiarele de pe Etihad Stadium. Pep Guardiola a comentat pe marginea acestui episod, punctând că nu a mai văzut așa ceva în cariera sa. Doar că misterul a fost risipit: Șovre a apelat la această metodă, în scop umanitar.
Șovre ajută de mai bine de 5 ani un centru destinat celor cu forme severe de autism. Potrivit Gazetei Sporturilor, SOS Autism Bihor se susține exclusiv din donații și strângeri de fonduri. O altă metodă prin care banii ajung la cei cu probleme e legat de scoaterea la licitații a unor opere de valoare. Printre acestea se numără și semnături ale unor personalități, exact motivul din spatele demersului asistentului. Șovre a vrut să aibă semnăturile lui Haaland, cel mai în fogă fotbalist din lume și lui Guardiola, pentru a ajuta centrul de autism din Bihor. Din păcate, nu a ajuns la tehnicianul catalan, însă s-a mulțumit cu autograful norvegianului, care acum va fi scos la licitație pentru a-i ajuta pe cei bolnavi de autism.

Șovre, membru de onoare SOS Autism Bihor, după gestul deosebit făcut

Liga Campionilor UEFA
Manchester City are toate șansele să încheie cu bine o săptămână infernală! Primul pas a fost făcut
ACUM 13 ORE
Șovre a fost aspru criticat pentru gestul său, dându-se diferite interpretări în presa din Vest, astfel că Asociația S.O.S. Autism Bihor a decis să îl facă azi pe arbitru membru de onoare, pentru a-l face să uite de reacțiile la adresa sa.
"Acest mic gest al nostru e în semn de mulțumire, privind implicarea dumneavoastră în activitatea asociației noaste. Dorim să vă mulțumim pentru toate articolele sportive pe care le-ați donat în decursul anilor pentru a putea fi licitate la evenimentele caritabile organizate de către noi, cu strângerea de fonduri necesare pentru a putea continua activitățile și proiectele noastre", a spus președinta Asociației, Simona Zlibuț, pentru sursa citată.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
IERI LA 12:53