Gian Piero Gasperini, antrenorul celor de la Atalanta, a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus la meciul cu Valencia din UEFA Champions League! Atalanta a reușit să obțină calificarea după 8-4 la general.
La meciul retur de pe 10 martie de la Valencia, Gasperini spune că s-a simțit rău. Într-un interviu pentru Gazetta dello Sport, Gasperini a vorbit despre experiența de atunci.
M-am simțit rău cu o zi înainte de meciul cu Valencia, iar în ziua meciului, la prânz, am fost și mai rău. Dacă vă uitați la imagini, puteți vedea că nu am arătat deloc bine pe bancă. Era 10 martie. Următoarele două nopți nu am dormit bine. Nu am avut febră, dar nu m-am simțit bine.
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
15/05/2022 LA 17:55
La fiecare două minute trecea câte o ambulanță, un spital fiind chiar lângă terenul de antrenament. Zici că eram în război! Noaptea mă gândeam ce mi se va întâmpla dacă merg în acel spital. Mi-am zis că nu pot pleca acum, mai am multe de făcut.
Era un fel de glumă pentru a mă înveseli, dar chiar m-am gândit la asta. Apoi, pe 14 martie, am avut cel mai greu antrenament din ultimii ani. Am stat o oră pe bandă și am alergat 10 kilometri. M-am simțit puternic, a fost minunat!

Ovidiu Hațegan crede că a fost infectat după acel meci

Atalanta s-a calificat în sferturile UEFA Champions League. Partida retur, de la Valencia, a fost arbitrată de românul Ovidiu Hațegan. Acesta a povestit ulterior că s-a temut că a fost la rândul său infectat după acel meci.
Lucrurile au căpătat o turnură când am ajuns în țară, am intrat în autoziolare si am aflat că cei de la Valencia erau 35% pozitivi. Căutam tot felul de informatii, am vorbit cu cei care s-au ocupat de organizarea meciului. După o săptămână de tuse seacă am reușit să fac testul, a ieșit negativ! Se poate să fi avut virusul, nu voi ști niciodată. Medicii mi-au explicat această posibilitate
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
Serie A
Mihăilă, adio Atalanta! Anunțul făcut de italieni
20/04/2022 LA 07:25
Fotbal
Bicfalvi a înscris în campionatul Rusiei, în remiza cu TSKA Moscova! Mihăilă, doar rezervă în Italia
03/04/2022 LA 16:29