Manchester City a făcut un sezon aproape perfect până acum, iar echipa lui Guardiola este în cursă pentru câștigarea tuturor competițiilor la care a luat startul. Campionatul este ca și acontat, iar cetățenii sunt calificați și în finala Cupei Ligii. În Cupa Angliei sunt deja în sferturi, fază în care vor juca cel mai probabil și în Champions League, fiind greu de crezut că Borussia Monchengladbach poate întoarce soarta dublei din optimi, după ce City s-a impus cu 2-0 în prima manșă.
Astfel, încredera este la cote maxime la gruparea de pe Etihad, iar acest lucru s-a văzut și în declarațiile lui Oleks Zinchenko, prezent la conferința de presă de dinaintea returului cu Gladbach. Fundașul ucrainean nu s-a ferit să spună că City se gândește la realizarea unei cvadruple istorice în acest sezon.
"Avem o echipă incredibilă, cei mai buni jucători din lume și cu siguranță ne gândim, de ce nu. Bayern München a arătat anul trecut că se poate... au câștigat totul. Barcelona a făcut-o la fel cu Pep și cred că totul este posibil. În interiorul vestiarului se vede foamea de trofee și asta ne dorim. Pot să spun că urmează cele mai importante 2 luni din cariera noastră.", a spus Zinchenko, citat de Daily Mail.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 8 ORE
https://i.eurosport.com/2018/12/30/2491275.jpg

Pep Guardiola l-a contrazis imediat pe Zinchenko

După ce întrebările jurnaliștilor către Zinchenko s-au încheiat, au urmat cele pentru Guardiola, care nu a fost la fel de încrezător ca și fotbalistul său și chiar a părut că îl "urechează" pe acesta pentru cuvintele rostite.
"Sunt mai în vârstă decât domnul Zinchenko. Am mai multă experiență. Nu sunt de acord cu el. Singurul lucru care trebuie să-l preocupe pe Zinchenko este să câștige mâine și să meargă mai departe. Patru trofee într-un sezon nu a câștigat nimeni în Anglia și realitatea este că nu cred că va câștiga.", a menționat Guardiola.
Antrenorul spaniol a făcut lumină și în cazul lui Raheem Sterling, după ce s-a scris că ar putea exista anumite disensiuni între el și jucător și de aceea acesta a fost schimbat în meciul cu Southampton și nu a fost folosit în cel cu Fulham: "Raheem călătorește cu echipa. Nu mă aștept ca jucătorii să fie fericiți când nu joacă. Raheem a fost foarte important și este în continuare. Nu a fost selectat pentru partida cu Fulham, atât. Nu s-a intamplat nimic. În alte jocuri, alții au rămas pe dinafară".
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50