Programul extrem de aglomerat din acest sezon a atras criticile unor manageri importanți precum Pep Guardiola, Jurgen Klopp sau Ole Gunnar Solskjaer însă antrenorul lui City este de părere că programul dezavantajează mereu echipe din Anglia.
City poate trece de faza grupelor cu o victoria împotriva celor de la Olympiacos miercuri seara.

Pep Guardiola, extrem de nemulțumit de program

Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21
”În fiecare sezon trebuie să ne adaptăm, nu doar în acesta cu COVID. Chiar și când e vorba de un sezon normal, nu avem pauză de iarnă, avem mai multe meciuri. Este atractiv. Nimeni nu a mai reușit tripla internă, dar noi am reușit. Așa că putem să o facem”, a declarat Guardiola.
”Simt că vom avea un sezon foarte bun. Nu știu de ce dar am simțit asta de la început, chiar după ce am pierdut la Lyon. Știm ce trebuie să facem. Sezonul este abia la început și sunt foarte optimist că vom avea o stagiune bună”, a adăugat el.
Totuși, City are nevoie de mai multe goluri după ce a marcat doar 10 ori în opt meciuri de Premier League până acum. În Champions League, echipa lui Guardiola nu a avut astfel de probleme, marcând de nouă ori în trei meciuri, dar Pep a recunoscut că trebuie să găsească soluții.
”Trebuie să găsim soluțiile pentru a ataca cum trebuie și să marcăm. Jucătorii sunt foarte curajoși, dar eu trebuie să găsesc o cale. Aceiași jucători pot avea mișcări diferite. Eu trebuie să fac ajustări”, consideră Guardiola.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26