Programul extrem de aglomerat din acest sezon a atras criticile unor manageri importanți precum Pep Guardiola, Jurgen Klopp sau Ole Gunnar Solskjaer însă antrenorul lui City este de părere că programul dezavantajează mereu echipe din Anglia.
City poate trece de faza grupelor cu o victoria împotriva celor de la Olympiacos miercuri seara.

Pep Guardiola, extrem de nemulțumit de program

Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
ACUM 5 ORE
”În fiecare sezon trebuie să ne adaptăm, nu doar în acesta cu COVID. Chiar și când e vorba de un sezon normal, nu avem pauză de iarnă, avem mai multe meciuri. Este atractiv. Nimeni nu a mai reușit tripla internă, dar noi am reușit. Așa că putem să o facem”, a declarat Guardiola.
”Simt că vom avea un sezon foarte bun. Nu știu de ce dar am simțit asta de la început, chiar după ce am pierdut la Lyon. Știm ce trebuie să facem. Sezonul este abia la început și sunt foarte optimist că vom avea o stagiune bună”, a adăugat el.
Totuși, City are nevoie de mai multe goluri după ce a marcat doar 10 ori în opt meciuri de Premier League până acum. În Champions League, echipa lui Guardiola nu a avut astfel de probleme, marcând de nouă ori în trei meciuri, dar Pep a recunoscut că trebuie să găsească soluții.
”Trebuie să găsim soluțiile pentru a ataca cum trebuie și să marcăm. Jucătorii sunt foarte curajoși, dar eu trebuie să găsesc o cale. Aceiași jucători pot avea mișcări diferite. Eu trebuie să fac ajustări”, consideră Guardiola.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
IERI LA 08:58
Liga Campionilor UEFA
Busquets, întrebat dacă Barcelona poate câștiga Champions League, fără Messi. Răspunsul dat
13/09/2021 LA 14:21