Liverpool venea la meciul cu Leipzig cu o nevoie disperată de victorie. Și egalul ar fi fost suficient pentru elevii lui Klopp, ba chiar și o înfrângere la limită, dar având în vedere că echipa tocmai pierduse al șaselea meci consecutiv pe Anfield în Premier League, un succes categoric era necesar.
Și a venit - în sfârșit, Liverpool învinge acasă. Doar că nu pe Anfield. Ci tocmai la Budapesta, pe Puskas Arena. Pe o echipă a lui Leipzig care a fost în această dublă o umbră a celei din sezonul precedent și una care s-a încăpățânat să se complice cu ieșitul din apărare fără degajări.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 2 ORE

Liverpool - Leipzig 2-0. Visul UCL continuă pentru cormorani

Liverpool a început tare meciul și a controlat ostilitățile încă de la început pentru a se asigura că soarta calificării nu este pusă niciun moment la îndoială.
Și așa a și fost chair dacă echipa lui Jurgen Klopp a reușit să marcheze abia în minutul 70 atunci când Salah a finalizat la colțul lung o pasă excelentă a lui Diogo Jota.
Doar patru minute mai târziu Sadio Mane a ajuns perfect la o minge a lui Origi pentru a dubla avantajul și a asigura calificarea.
Astfel, Liverpool merge mai departe în sferturile UEFA Champions League și păstrează speranțe că ar putea produce un nou miracol - câștigarea Champions League într-un sezon dezastruos pe plan intern.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 3 ORE
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45