UPDATE. Jucătorii celor de la Istanbul Basaksehir nu vor să revină pe teren. UEFA a propus ca Sebastian Colțescu să fie înlocuit de unul dintre arbitrii VAR și el să treacă în camera de arbitraj video, însă turcii vor ca el să nu mai fie implicat deloc la acest meci.
Problema este că trebuie să fie cel puțin doi arbitri în camera VAR, altfel meciul nu poate continua.
Meciul dintre parizieni și Istanbul Basaksehir a fost întrerupt după ce a izbucnit un scandal în care a fost implicat Sebastian Colțescu. Acesta, fiind asistent, a făcut referire la Pierre Webo, antrenorul secund al celor de la Istanbul Basaksehir drept ”acel negru” pentru a-i semnala lui Hațegan pe cine trebuie să elimine.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool şi Real Madrid au jucat 3 finale de Cupa/Liga Campionilor,acum sunt faţă în faţă în optimi
07/11/2022 LA 11:35
De aici a urmat un haos total, Demba Ba s-a enervat și i-a reproșat lui Colțescu că a folosit un termen rasist și că l-a eliminat din cauza culorii pielii. După aproximativ 10 minute de discuții pe marginea terenului, echipa turcă s-a retras la vestiare, urmată de parizieni. ”Acesta nu este fotbal!”, au transmis turcii.

Demba Ba, furios pe Sebastian Colțescu

În timpul discuțiilor, Demba Ba s-a dus către Sebastian Colțescu și l-a întrebat de ce a trebuit să precizeze culoarea pielii.
”Când vorbești de jucătorii albi, nu le spui niciodată: ”jucătorul acela alb”. Acum de ce ai spus ”negrul acela”?, i-a transmis francezul românului. Colțescu s-a apărat spunând că în limba română cuvântul ”negru” nu ar fi jignitor.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe, record istoric în UCL, umbrit de ratarea incredibilă a locului 1 în grupă
03/11/2022 LA 07:13
Liga Campionilor UEFA
Antrenorului lui PSG nu i-a venit să creadă că a pierdut locul 1 în grupă: "E irațional ce trăim"
03/11/2022 LA 06:21