În urmă cu un an, Liverpool reușea o adevărată minute în UEFA Champions League. După 0-3 pe Camp Nou în fața Barcelonei, Liverpool a reușit să obțină calificarea în marea finală după un 4-0 pe Anfield. Echipa lui Jurgen Klopp avea apoi să câștige și trofeul.
Meciul retur cu Barcelona va rămâne mult timp în memoria fanilor. Și mai ales momentul de la golul al 4-lea marcat de Liverpool după un corner executat rapid care i-a surprins pe cei din apărarea Barcei iar Divock Origi a împins mingea în poartă.

Confesiunea lui Origi

Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
IERI LA 09:11
Divock Origi a marcat 2 goluri la acea partidă retur cu Barcelona. În mod normal, nu ar fi început pe teren din primul minut, însă Jurgen Klopp nu îi avea la dispoziție pe Roberto Firmino și Mohamed Salah. Astfel, Origi a avut ocazia să devină erou pentru o seară.
Într-un interviu pentru BT Sport, Origi a vorbit despre faza golului marcat după cornerul lui Trent Alexander-Arnold. Belgianul a admis că se aștepta.
Am văzut ce se întâmpla. Era o minge pe teren și am vrut să i-o trimit copilului de mingi. Așa că am făcut asta și când mă întorceam în careul mic am văzut că jucătorii lor se mișcau greu înapoi pe poziții, așa că m-am uitat automat să văd cine execută cornerul. În funcție de acest lucru mi-am schimbat poziția la corner. Și l-am văzut pe Trent că se uita, i-am văzut privirea și am știu că va face ceva instinctiv. După ce a trimis mingea în careu, tot ce îmi doream era să o împing în poartă. Am privit înainte să șutez și am văzut că Pique și Ter Stegen erau pe mijlocul porții și că partea stângă era liberă, așa că am trimis puternic. Eram fericit. S-a întâmplat atât de rapid, chiar și mental a durat ceva timp până să realizez. Și a fost un moment cheie
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
19/01/2022 LA 22:16