Deși nu a evoluat vreun minut în confruntarea cu echipa lui Klopp, Ianis Hagi a trezit interesul presei din Regat. Nu doar pentru că e fiul celui mai mare jucător din România, ci și pentru că e un fotbalist talentat, pe care însuși tehnicianul german al vicecampioanei Angliei l-a remarcat.
Întrebat despre jucătorul favorit din lotul "cormoranilor", Ianis l-a nominalizat pe Oxlade-Chamberlain, cel care a fost decisiv în ambele manșe cu Genk. După ce în tur a reușit o dublă pe terenul belgienilor, englezul a marcat și marți seară, în disputa din Anglia.
"Ox este un jucător fantastic. Din păcate, în ultimii doi ani a avut mai multe accidentări și nu a putut evolua prea mult. Dar acum a revenit și face o treabă excelentă. E un fotbalist de clasă, devine esențial pentru Liverpool. Dar Liverpool are o serie de jucători care pot face oricând diferența, niciodată nu știi la ce să te aștepți de la ei", a spus Ianis Hagi pentru The Times.
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 8 ORE

Oxlade-Chamberlain, extrem de ghinionist

Transferat pe 35 de milioane de lire în 2017, de la Arsenal, Ox a fost un jucător extrem de ghinionist.
Abia începuse să se integreze în mecanismul lui Klopp, că a suferit o accidentare groaznică. În duelul cu Roma din Champions League (aprilie 2018), mijlocașul a suferit multiple leziuni ale ligamentelor și a avut nevoie de mai mult de un an pentru a se recupera.
Acum, începe din nou să fie o soluție pentru primul "11", chiar dacă e extrem de greu să pătrunzi în echipa de start a "Reginei Europei". Ox a prins 8 meciuri în acest sezon pentru Liverpool, marcând de trei ori.
După victoria de aseară, cu Genk, Liverpool a trecut pe primul loc în grupă, profitând de remiza lui Napoli, pe teren propriu, cu Salzburg. De partea cealaltă, echipa lui Ianis Hagi rămâne cu un singur punct după patru etape și are șanse minime și la locul 3, care duce în primăvara Europa League.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
IERI LA 08:01
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48