PSG l-a cumpărat pe Gueye pentru 31,6 milioane de euro de la Everton pe 30 iulie, un transfer care nu a fost printre principalele subiecte de discuție ale verii. Însă Gueye a impresionat în acest început de sezon iar senegalezul nu a dezamăgit nici în partida cu Real Madrid, din prime etapă a grupelor UEFA Champions League, câștigată de PSG cu 3-0.
Gueye a dat un assist pentru al doilea gol înscris de Di Maria și a fost numit de antrenorul Thomas Tuchel „o mașină”.
Nu doar Tuchel a avut cuvinte de laudă la adresa senegalezului de 29 de ani. Rio Ferdinand a fost și el impresionat de prestația sa: „L-am văzut la Everton și mi s-a părut că este un jucător foarte bun, dar în seara aceasta a demonstrat mai mult. A fost confortabil, părea că joacă la acest nivel de mulți ani”.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
ACUM 16 ORE
Meciul făcut de Gueye a fost într-adevăr remarcabil. Senegalezul a avut cele mai multe pase reușite în treimea adversă (24), cele mai multe tackling-uri câștigate (4), cele mai multe ocazii create (3), o acuratețe a paselor de 93% și șase recuperări.
Fanii Everton deja îl regretă pe mijlocaș iar unul dintre ei i-a transmis pe Twitter: „Ne plăcea de tine înainte să fie cool”. Gueye a răspuns: „Pentru asta vă voi respecta mereu”.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17