Partida dintre Atletico Madrid și Chelsea se va juca la București, pe Național Arena din cauza pandemiei de coronavirus. Cum Marea Britanie se confruntă cu o tulpină a virusului care crește semnificativ rata de infectare, cei de la Atletico Madrid ar fi trebuit să stea în carantină la întoarcerea din Anglia.
Drept urmare, s-a găsit soluția de compromis: partida se va disputa la București, orașul în care Atletico Madrid a cucerit Europa League în 2012 în fața lui Athletic Bilbao.
Liga Campionilor UEFA
Thomas Muller, jefuit în timpul meciului Bayern - Barcelona! Hoţii au plecat cu o avere din casa lui
14/09/2022 LA 10:48
Chelsea vine la meciul cu Atletico Madrid după un egal la Southampton (1-1) în Premier League însă formația lui Thomas Tuchel se află pe o pantă ascendentă după plecarea lui Frank Lampard.
Englezii au ajuns la București și au postat deja o fotografie pe Twitter cu un ”view” spectaculos de la București. Vederea jucătorilor are în prim plan chiar Catedrala Mântuirii Neamului.

ABSENȚA LUI KIERAN TRIPPIER ESTE RESIMȚITĂ LA ATLETICO

”Atletico Madrid îi simte lipsa lui Kieran Trippier”, a afirmat Jorge Ordas de la Eurosport Spania.â
”Ca să fiu sincer, fanii lui Atletico și chiar cei din conducerea clubului sunt foarte supărați că decizia Federației Engleze de a-l suspenda pentru că a încălcat protocolul privind pariurile este menținută și în alte competiții. Atletico Madrid nu se consideră vinovată, însă ei suportă consecințele.
Vorbind despre importanța tactică a absenței sale, trebuie să înțelegem că cel mai important jucător din acest sezon nu este Suarez și nici Koke sau Oblak, ci Marocs Llorente. Simeone a decis să îi schimbe poziția din mijlocaș efensiv în unul de bandă dreaptă, iar el a făcut meciuri extraordinare cu Trippier în spatele său. Acum însă, fără Trippier, Vrsaljko sau Llorente au fost nevoiți să joace în acea poziție iar rezultatele se văd”, a adăugat Ordas, făcând referire la ultimele două meciuri din La Liga ale lui Atletico.
În meciul restanță jucat cu Levante echipa lui Simeone a reușit doar un egal (1-1) în timp ce în weekend, în etapa la zi, Atletico a pierdut acasă 0-2 cu aceeași Levante.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona îşi strigă disperarea, după "nedreptatea" cu Bayern: "Îi puteam distruge, dar i-am iertat"
14/09/2022 LA 09:03
Liga Campionilor UEFA
Nagelsmann a explicat cum a învins-o pe Barcelona. Ce a spus de Lewandowski
14/09/2022 LA 07:31