Sosit în 2006 la Academia Realului, pe vremea când avea doar 8 ani, Hakimi s-a transformat în scurt timp într-unul dintre cei mai promițători jucători. În 2017, a fost promovat de Zidane la prima echipă, fiind o soluție de back-up pentru Carvajal și Nacho, în banda dreaptă.
A debutat pentru galactici într-un meci cu Sociedad, în octombrie 2017, pentru ca două luni mai târziu să reușească și primul gol în tricoul blanco. într-o confruntare cu Sevilla. A jucat în două meciuri pentru Real în sezonul respectiv de Champions League, unul terminat cu o nouă "urecheată" în vitrina de trofee a formației din capitala Spaniei.
În vara lui 2018, odată cu plecarea lui Zidane, nu a mai fost considerat o variantă pentru prima echipă, astfel că Perez a fost de acord să îl împrumute la Dortmund pentru o perioadă de trei ani.
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în optimile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 2 ORE

Hakimi, erou în Champions League

Sub comanda lui Favre, Hakimi a dovedit că poate fi extrem de polivalent, în multe rânduri evoluând și ca mijlocaș stânga. Așa s-a întâmplat aseară, cu Inter, când dubla lui a fost decisivă în revenirea de efect a lui Dortmund, cu nerazzurrii (3-2). A fost al 4-lea gol al stagiunii în Champions League, după ce reușise o dublă și la Praga, cu Slavia.
Acum, Hakimi visează la momentul în care se va întoarce la Real Madrid, în vara lui 2021, fiind decis să le demonstreze tuturor că formația de pe Bernabeu se poate baza pe serviciile lui.
"Înapoi la Real? De ce nu, este casa mea. Acolo am crescut și bineînțeles că mi-ar plăcea să evoluez și la seniori", a spus Hakimi, conform Mundo Depotrivo.
30 de milioane de euro este cota de piață a lui Hakimi, conform siteului de specialitate transfermarkt.de.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 17 ORE
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 18 ORE