Întrebat ce părere are despre Mbappe, Zidane a răspuns: "Realizați că îl știu deja de mult timp, nu? Nu e prima dată când îl voi vedea. Sunt <îndrăgostit> de el. În primul rând, din punct de vedere uman. El a venit aici (n.r. - la Madrid), în urmă cu mult timp, la o selecție".
Ulterior, jurnaliștii prezenți la conferința de presă l-au mai întrebat pe Zidane dacă și Mbappe este îndrăgostit de Real Madrid, însă antrenorul francez a fost evaziv: "E rivalul nostru și nu pot spune nimic altceva".

Mbappe, spre Real Madrid?

Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57
Kylian Mbappe, campion mondial cu Franța în 2018, a fost transferat de PSG în 2017, de la AS Monaco, pentru o sumă totală care se ridică la aproximativ 180 de milioane de euro. Înțelegerea jucătorului de 20 de ani cu campioana Franței expiră în 2022.
Kylian Mbappe îl va înfrunta pe Zinedine Zidane în meciul dintre Real Madrid și Paris Saint-Germain, din grupele Ligii Campionilor. Partida este programată marți, de la ora 22:00, pe Stadionul "Santiago Bernabeu".
Presa din Spania a scris în numeroase rânduri că vârful din Hexagon este prioritate numărul unu pentru Real Madrid, pentru perioada de mercato din vară. PSG încearcă să îi prelungească înțelegerea, însă sunt șanse mari ca mutarea să se efectueze, în cele din urmă. Se estimează că prețul lui Mbappe va fi cu mult mai mare decât cel mai scump transfer din istorie (Neymar, de la Barcelona chiar la PSG, pentru 222 de milioane e euro).
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
16/09/2021 LA 13:12
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
16/09/2021 LA 06:36