FC Porto a pierdut cu 3-2 (după prelungiri) pe terenul lui Juventus, dar s-a calificat în sferturile Champions League datprită numărului mai mare de goluri marcate în deplasare.
După partidă, cei doi antrenori au participat pe rând la conferința de presă, dar Sergio Conceicao a avut parte de un moment stânjenitor. Amărăciunea a fost atît de mare în Italia, încât jurnaliștii nu i-au adresat nici măcar o întrebare antrenorului portughez. Ciudat a fost însă că nici ziariștii lusitani nu l-au întrebat nimic pe Conceicao.
Fotbal
Moștenirea pe care Mircea Lucescu o lasă fotbalului românesc
15/12/2021 LA 12:57

JUVENTUS - PORTO 3-2 (4-4 LA GENERAL). PIRLO: "NU AM FĂCUT NIMIC GREȘIT"

Dacă Sergio Conceicao nu a avut parte de nicio întrebare, Andrea Pirlo a fost asaltat de jurnaliști, care l-au întrebat inclusiv despre viitorul său la echipă.
În privința partidei propriu-zise, Pirlo consideră că două au fost momentele cheie: ratarea uriașă a lui Morata, la 0-0 și penaltyul acordat lui Porto. Chiar și așa, Ronaldo&Co au avut puterea să revină de la 0-1 și puteau să se impună în timp regulamentar cu 3-1, scor ce îi permitea "Bătrânei Doamne" să meargă mai departe.
"Nu am făcut nimic greșit în superioritate numerică, singura soluție a fost să încercăm să creăm spații în atac, pentru că s-au cantonat în apărare și s-au dublat foarte bine. Am avut un început bun, am avut imediat ocazia să preluăm conducerea prin Morata. Apoi a venit acel penalty și de acolo s-a deschis un alt joc. În a doua repriză am făcut ceea ce trebuia să facem, am reușit să revenim. Din păcate, am avut ghinion", a spus Pirlo.
Tehnicianul italian a mai punctat că obiectivul pentru finalul sezonului e reprezentat de Serie A, deși titlul pare o fata morgana în acest moment. Campioană 9 ani la rând, formația piemonteză e abia pe 3, la 10 puncte de Inter (torinezii au și un joc mai puțin disputat).
Fotbal
Rădoi, întrebat dacă anunțul plecării sale de la națională nu i-a zăpăcit pe jucători
10/11/2021 LA 12:57
Fotbal
Scholes distruge un star de la United: "La 35 de ani cineva va trebui să îl țină de mână pe teren"
03/11/2021 LA 08:47