Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Istvan Kovacs va arbitra o sumedenie de vedete, în Champions League! La ce meci a fost delegat

Nicu Savin

Publicat 17/10/2021 la 14:46 GMT+3

Istvan Kovacs va arbitra săptămâna viitoare un meci din Champions League și nu unul oarecare, ci duelul dintre Manchester City și Club Brugge, din grupa A.

Istvan Kovacs a primit o înștiințare cu privire la testul pozitiv de COVID-19 cu 10 minute înaintea meciului Botoșani - Craiova 0-0 și s-a recuzat

Credit imagine: Eurosport

România nu mai este de mult reprezentată de vreo echipă în Champions League și nici nu există prea mari speranțe pentru viitor, dar fotbalul autohton este la cel mai înalt nivel prin prisma arbitrajului. Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan sunt cotați foarte bine în ierarhiile arbitrilor de la UEFA și mai mereu primesc meciuri din cele mai importante competiții.
Istvan Kovacs va arbitra săptămâna viitoare al 2-lea meci din acest sezon de Champions League, după ce a fost la centru la confruntarea dintre Șahtior Donetsk și Inter, terminată la egalitate, 0-0. Arbitrul de 37 de ani din Carei va conduce partida dintre Manchester City și Club Brugge, din Grupa A a celei mai importante competiții intercluburi din lume.Confruntarea va avea loc marți, 19 octombrie, cu începere de la ora 19:45.

Newcastle - Tottenham, etapa 8

Manchester City - Brugge va fi arbitrat de o brigadă românească

Kovacs va fi asistat la cele 2 margini de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar cel de-al patrulea oficial va fi Marian Barbu. În camera VAR vor oficia italianul Paolo Valeri (arbitru VAR) și elvețianul Fedayi San (asistent VAR).
Istvan Kovacs est arbitru FIFA din 2010. Până în prezent, centralul a adunat 7 partide arbitrate în Champions League, 3 dintre ele în stagiunea precedentă.Kovacs este plină ascensiune și dacă va avea prestații fără greșeală ar putea primi meciuri mult mai importante, el bucurându-se de o mare încredere din partea șefilor arbitrajului european.
O dovadă în acest sens este faptul că "fluierat" în sezonul trecut un meci din faza eliminatorie: Bayern Munchen - Lazio (2-1). De asemenea, Kovacs este delegat tot mai des și la partide internaționale, ultima arbitrată de el fiind cea dintre Norvegia și Muntenegru (2-0), din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.
Manchester City are nevoie de victorie contra belgienilor de la Brugge pentru a nu avea emoții în privința calificării. Campioana Angliei a pierdut pe terenul lui PSG și un nou rezultat negativ ar încurca socotelile în grupă, mai ales că Brugge are deja 4 puncte, după remiza cu PSG și victoria de pe terenul lui Leipzig.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo