Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Joao Felix abia așteaptă dubla cu Liverpool din UCL: "E cea mai dificilă adversară posibilă"

Sebastian Ujica

Actualizat 07/02/2020 la 12:08 GMT+2

Liverpool și Atletico Madrid se vor întâlni în optimile UEFA Champions League.

Joao Felix wurde zum Golden Boy ausgezeichnet

Credit imagine: Getty Images

Atacantul celor de Atletico Madrid, Joao Felix, este convins că dubla cu Liverpool din UEFA Champions League va fi una cruntă pentru echipa spaniolă. Liverpool a jucat de fiecare dată finala în ultimele 2 sezoane, reușind anul trecut să o câștige în fața celor de la Tottenham.
Triumful cu Tottenham a venit chiar pe Wanda Metropolitano, stadionul lui Atletico pe care Liverpool va reveni pe 18 februarie cu ocazia manșei tur din optimile UEFA Champions League. Returul va avea loc pe 3 martie pe Anfield.
Va fi o dublă foarte dificilă. Dintre toate echipele, este probabil cea mai dificilă adversară. Liverpool este într-o formă excelentă, este campioana en-titre și va fi foarte greu. Așa e în orice meci din UEFA Champions League, dar contra lui Liverpool este și mai dificil
Joao Felix se recuperează în acest moment după o accidentare care l-a făcut să piardă derby-ul cu Real Madrid din weekendul trecut. Portughezul pe care Atletico Madrid a plătit 120 de milioane de euro în vara trecută speră să revină pe teren la timp pentru dubla cu Liverpool.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo