Jordan Henderson are șanse mici să fie pe teren la partida de luni seară contra celor de la West Ham United, meci transmis în direct de Eurosport de la ora 22.00. Henderson a fost nevoit să iasă de pe teren accidentat la partida cu Atletico Madrid, câștigată cu 1-0 de spanioli.
Henderson are probleme la coapsă iar absența lui poate fi una mai lungă decât se anticipa. Klopp anunțase după partidă că nu pare să fie o accidentare gravă. Conform David Lynch de la Standard, perioada de repaus nu este momentan cunoscută deoarece jucătorul nu a efectuat încă RMN-ul care să arate gravitatea accidentări!
Această întârziere reprezintă o veste proastă pentru Liverpool, sugerând o pauză mai lungă. Sadio Mane a avut o problemă similare după accidentarea cu Wolverhampton și abia a revenit la partida cu Norwich.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 4 ORE
Dacă accidentarea lui Jordan Henderson se va dovedi a fi la fel de serioasă ca a lui Mane, căpitanul lui Liverpool ar putea rata inclusiv returul cu Atletico Madrid de pe 11 martie.
https://i.eurosport.com/2020/02/20/2780496.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
IERI LA 11:28