Lionel Messi va fi personajul principal în super-meciul Barcelona vs PSG, din optimile Champions League, care va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.ro. Contractul căpitanului catalanilor expiră în vară, iar formația pariziană pare principala favorită să obțină semnătura sa.
Despre acest subiect sensibil a fost întrebat și Jordi Alba, la conferința de presă premergătoare partidei de pe Camp Nou.

Jordi Alba, întrebat despre viitorul lui Messi înaintea meciului Barcelona - PSG, din Champions League

Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM 2 ORE
Fundașul trupei pregătite de Ronald Koeman consideră că Messi este concentrat 100% la duelul din Champions League și nu se gândește la zvonurile legate de viitorul său:
"Și eu, chiar dacă aș avea viitorul clar în minte, momentan nu mi-aș dezvălui planurile. La ora actuală, Messi este dedicat 100% Barcelonei. Alături de el, suntem mai buni și mai puternici și sper să mai rămână aici mulți ani de acum înainte. Totuși, el va fi cel care va lua decizia finală și, indiferent care va fi aceea, trebuie să o respectăm.
Dar acum este concentrat doar la Barcelona, lucru care se poate observa în fiecare meci. Messi va hotărî ce va face la finalul sezonului. Noi nu dăm atenție lucrurilor spuse de jucătorii și oficialii altor cluburi. Multă lume vorbește, dar el va avea ultimul cuvânt de spus. Va face ceea ce crede că e mai bine pentru el", a spus Jordi Alba, citat de cotidianul Marca.

Barcelona - PSG | Jordi Alba: "Absența lui Neymar va conta enorm"

Jordi Alba a vorbit și despre meciul tur dintre Barcelona și PSG, în care campioana din Ligue 1 nu se va putea baza nici pe Neymar, nici pe Angel Di Maria, amândoi accidentați.
De asemenea, fundașul catalanilor a fost întrebat despre Gerard Pique, care și-a revenit după accidentarea la genunchi și ar putea fi folosit de Koeman în partida de pe Camp Nou:
"Ne simțim bine, dar nu există vreo favorită în această partidă. Va fi un meci dificil și trebuie să jucăm ambele manșe la mare intensitate. Absența lui Neymar va conta enorm. Pentru noi este bine când jucătorii de valoarea lui nu sunt disponibili.
PSG nu se va putea baza nici pe Angel Di Maria. Totuși, ei au și alți fotbaliști aflați la un nivel asemănător. Dar să nu uităm că și noi avem câteva absențe. Pique este un jucător-cheie în echipa noastră, un jucător extrem de important cu experiență uriașă, care creează o atmosferă bună în vestiar. Va fi decizia antrenorului dacă va juca sau nu", a mai spus fundașul Barcelonei.
Meciul dintre Barcelona și PSG (mâine, ora 22:00) va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.ro.
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
ACUM 9 ORE
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
IERI LA 15:58