Duelul dintre Barcelona și Liverpool din sezonul trecut al UEFA Champions League a reprezentat una dintre cele mai mari răsturnări de scor din istoria competiției. Liverpool s-a calificat în finală după ce pierduse în partida tur pe Camp Nou cu 3-0.
Căpitanul lui Liverpool, Jordan Henderson, a vorbit într-un interviu pentru Daily Mail despre duelul cu Leo Messi, cel care a marcat 2 goluri în partida tur din Spania. Henderson a contribuit și el decisiv în partida retur, fiind creatorul primul gol care a venit în startul partidei.

De ce nu a făcut schimb de tricou cu Messi

Premier League
A venit vestea cea mare: Premier League revine! Guvernul britanic, undă verde pentru Project Restart
27/04/2020 LA 04:26
Henderson nu a început ca titular partida de pe Camp Nou. Și la retur a avut probleme medicale după un contact dur în prima repriză. Ca să poată să rămână pe teren și după pauză, Henderson a petrecut cele 15 minute dintre reprize pe bicicletă, astfel încât să rămână încălzit.
Am intrat pe teren destul de rapid în meci deoarece Naby Keita s-a accidentat. A fost prima dată când am fost pe teren cu Lionel Messi. Nu te gândești: Oh, Doamne, e el! Însă e clar că are un joc foarte diferit față de atunci când îl vezi la TV. Este atât de rapid. Mă gândesc acum și la lovitura liberă, încă nu îmi vine să cred că a înscris. Am crezut atunci că e posibil să execute scurt. V-am mai spus cât de bun este Ali (Alisson Becker), dar Messi a trimis mingea într-o zonă pe care Ali nu putea să o protejeze. Execuția, viteza, precizia - perfect!
Henderson a explicat și de ce nu a făcut schimb de tricou cu căpitanul adversarei.
Dacă m-am gândit să fac schimb de tricou cu el? Nu. Nu am făcut asta niciodată. Roy Keane mi-a spus când eram la Sunderland că dacă ceri cuiva tricoul, arată ca și cum îl venerezi
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 21 ORE
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM O ZI