Antrenorul germanilor a aflat abia după meciul cu United, scor 3-2, ce s-a întâmplat la Paris, unde cealaltă partidă a grupei, PSG - Istanbul Bașakșehir a fost întreruptă. Arbitrul român Sebastian Colțescu este acuzat de rasism, după ce a folosit cuvântul "negrul acela" la adresa unei persoane din staff-ul tehnic al echipei Istanbul Başakşehir.
Partida va fi reluată azi, de la 19.55, cu o altă brigadă, după ce aseară totul a degenerat după 16 minute de joc, iar ambele echipe au părăsit terenul, în semn de protest. În timpul meciului oaspeții au protestat de mai multe ori față de deciziile arbitrului de centru, Ovidiu Hațegan, care l-a eliminat pe Pierre Webo, fost internaţional camerunez, antrenorul asistent al echipei turce. Dar centralul nu a știut cine este vinovat și a încercat să afle întrebându-l pe Colțescu, arbitrul de rezervă. Acesta a folosit sintagma "negrul acela" pentru a-l indica pe Pierre Webo, lucru care a dus la un scandal fără precedent.

Nagelsmann, despre scandalul "Colțescu": "Condamn acest lucru"

Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
IERI LA 04:56
Nagelsmann, care va trebui să aștepte până în această seară pentru a ști configurația finală a grupei, a criticat derapajul lui Colțescu și a punctat că astfel de momente nu ar trebui să existe în fotbal.
"Condamn acest lucru în cel mai puternic mod posibil. Trăim într-o societate caracterizată prin diversitate, iar asta este un lucru bun. Așa ceva nu ar trebui să se întâmple, nici pe terenul de fotbal și nici în altă parte", a spus Nagelsman, citat de sportschau.de.
Leipzig e în acest moment pe primul loc în grupa H, dar dacă PSG se impune cu Istanbul Bașakșehir, francezii vor termina grupa pe locul întâi. Asta pentru că meciurile directe îi ajută: a fost 2-1 în Germania, pentru nemți și 1-0 pentru Mbappe&Co, la Paris.
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
IERI LA 04:27
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
IERI LA 15:16