Liverpool a fost eliminată din UEFA Champions League de Atletico cu scorul de 2-4 la general, fiind pentru prima dată când Jurgen Klopp pierde o dublă manșă de la venirea la Liverpool. Liverpool a dominat în mare parte din timp în ambele manșe și era calificată după reușita lui Firmino din prelungiri de la retur, însă dubla lui Llorente și reușita lui Morata au întors rezultatul și calificarea.
Jurgen Klopp s-a abținut la conferința de presă să critice abordarea celor de la Atletico Madrid, echipa lui Diego Simeone având multe momente în care se apăra cu toți jucătorii în apropierea careului lui Oblak, cel care a avut o prestație magistrală.
Mi-a plăcut foarte mult prestația noastră, primele 90-95 de minute sau câte au fost. Greșeala a fost că am marcat golul 2 prea târziu. Am marcat în prelungiri, nu în primele 90 de minute, asta a fost vina noastră. O echipă precum Atletico, plină cu jucători de clasă mondială care joacă așa cum joacă reprezintă cel mai dificil lucru de făcut, de învins. Dar ne-am descurcat excepțional de bine
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Am jucat fix în spațiile unde trebuia să jucăm, mi-a plăcut fotbalul pe care l-am jucat, mi-a plăcut cum ne-am folosit de spații, mi-a plăcut cum am folosit triunghiurile de pase, flancurile, cum am pasat și am ajuns în situații de finalizare. Mi-au plăcut centrările din prima atingere, așa am înscris primul gol. Le-am cauzat mai multe probleme decât oamenii și-ar fi imaginat după primul joc. Cu o defensivă de acest fel în față, să creezi atâtea ocazii este excepțional.
Dar am marcat golul 2, totul era bine și apoi ați văzut primul lor gol. Să fim serioși. Când pierzi, o faci din diferite motive. Pasa (lui Adrian) nu a ajutat prea mult, îl iubesc pe Adrian, e un super-jucător, dar în acest moment a luat decizia greșită. Nu era necesar să marcheze după acea pasă, dar ne-a prins pe picior greșit. În acel moment, desigur că primirea unui gol face parte din fotbal și nu ar trebui să aibă o influență masivă, dar în acel moment s-a schimbat raportul de forță. Înaintea de acea fază, cei de la Atletico nu știau cum să facă față. După acel moment, tot ce era natural pentru jucători, modul în care jucam, cum eram poziționați, ceea ce făceam, nu mai era deloc ușor.
Iar ei și-au dat seama că poate fi seara lor, noi am devenit încordați și ei relaxați. Până la urmă ei au mai marcat 2 goluri și noi n-am făcut-o. Au câștigat ambele partide, felicitări lui Atletico, merg mai departe. Dar am spus suficiente, dacă mai vorbesc o să se spună că nu știu să pierd. Dacă aș spune tot ce gândesc acum așa arăta ca ultimul pierzător. Mai bine mă opresc aici
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22