Jurgen Klopp este aproape de a realiza o performanță unică în istoria fotbalului. Liverpool a câștigat deja Cupa Ligii și este calificată în finalele FA Cup și Champions League, dar are în continuare șanse și la titlul din Premier League.
În competiția supremă din fotbalul european, "cormoranii" vor da piept cu Real Madrid, care a trecut într-un mod incredibil de Manchester City în semifinale. Deși mulți specialiști susțin că madrilenii nu merită să fie în finală, Klopp i-a contrazis pe aceștia. În același timp, germanul s-a arătat nerăbdător să își ia revanșa în fața Realului, după finala pierdută în 2018.
"Când am pierdut finala în 2018, soluția mea ar fi fost săjoc o finală împotriva lor anul următor, dar a fost împotriva lui Tottenham. Acesta pare a fi destinul. A fost ciudat și nefericit pentru City, dar ceea ce a realizat Real Madrid a fost incredibil. Au reușit să le elimine pe PSG, Chelsea și City. Dacă treci de echipele astea, cu siguranță meriți să fii în finală. Va fi un joc grozav.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32
Sunt bucuros să jucăm finala și să avem șansa de a câștiga trofeul. Dar înainte de asta mai sunt câteva jocuri de jucat, așa că ar fi bine ca întrebările despre Real Madrid să se oprească până atunci. Vom lucra la finală între 22 și 28 mai, nu înainte", a spus Klopp la conferința de presă de dinaintea meciului cu Tottenham, care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, sâmbătă, de la 21:45.
Citește și:

Jurgen Klopp, nemulțumit de numărul mic de bilete alocate de UEFA pentru fanii lui Liverpool

Marea finală din Champions League va avea loc pe Parc de Princes, un stadion cu o capacitate de 75.000 de locuri. UEFA le-a alocat fanilor celor două finaliste câte 20.000 de bilete, restul de 35.000 urmând a fi distribuite de forul european.
Jurgen Klopp a taxat această strategie a celor de la UEFA, dar se așteaptă ca fanii lui Liverpool să meargă într-un număr mult mai mare în capitala Franței.
"Este corect ce am citit că o să avem doar 20.000 de bilete? Real Madrid va avea 20.000 și noi vom avea alte 20.000, iar stadionul are capacitate pentru 75.000 de oameni. Unde se duc acele 35.000 de bilete rămase?Cred că Parisul este un oraș în care poți chiar să mergi fără bilet și să te distrezi. Tuturor celor care vor veni, aș dori să le mulțumesc. Nu aș putea fi mai recunoscător fanilor noștri. Sper că vor fi cât mai mulți", a menționat Klopp.
Până la acel meci, Klopp trebuie să-și capaciteze jucătorii pentru meciurile din Premier League. Liverpool este la un punct de City, iar o victorie cu Tottenham ar pune o mare presiune pe echipa lui Guardiola, care va avea un meci greu la Newcastle, mai ales în condițiile în care moralul "cetățenilor" este zdruncinat serios după eliminarea din Champions League.
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367688.jpg
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26