Englezii au scris că Liverpool se va concentra pentru câștigarea Premier League în acest sezon, lucru care nu s-a mai întâmplat din 1990. Liderul invincibil din campionatul englez este acum, la Salzburg, unde are nevoie de un punct pentru a se califica mai departe în Champions League. Klopp e amuzat de aceste insinuări ale presei.
Suntem foarte ambițioși ți ne dorim să repetăm succes de sezonul trecut. Nu avem nimic mai bun de făcut în mai sau oricând este ziua finalei Champions League
Klopp este convins că Salzburg este o echipă bună, dar are încredere în capacitatea de concentrare a jucptorilor de la Liverpool
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 3 ORE
Este dificil cu noi, suntem Liverpool! Sunt sigur că va fi un meci intens, împotriva unui adversar bun, dar nu avem nimic altceva în minte. Suntem în Austria pentru a câștugat acest meci de fotbal. Înaintea meciului ei se vor gândi că au nevoie de victorie împotriva liui Liverpool și noi trebuie să ne asigurăm că realizează cu cine trebuie să câștige!
https://i.eurosport.com/2019/12/05/2730301.jpg

Emoțiile sunt în meciul obișnuit la Liverpool

Pentru al treilea sezon la rând, Liverpool joacă pentru calificarea în primăvară până în ultimul meci. Klopp insistă că acest lucru nu-l îngrijorează.
Nu luăm nimic de-a gata. Vom munci, așa cum am făcut-o de fiecare dată. Am jucam mereu cel mai frumos? E clar că nu, dar nici nu am ratat obiectivele propuse până acum. Salzbiurg are o echipă cu mulți jucători talentați, dar pe teren vom fi pregătiți.
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Fotbal
Gest uriaș făcut de Harvey Elliott pentru un puști de pe patul de spital. Care e starea jucătorului
13/09/2021 LA 09:38