Cristiano Ronaldo a fost testat din nou pentru coronavirus joi, însă veștile nu au fost bune. Starul portughez al lui Juventus a ieșit din nou pozitiv la coronavirus.
Se părea că acest lucru îl va scoate din ecuaţia partidei cu Barcelona, din Champions League, dar formaţia care a dominat autoritar fotbalul italian în ultimul deceniu a făcut deja demersuri către forul continental, în speranţa că Ronaldo va fi pe teren.

Juventus, adresă la UEFA în cazul "Cristiano Ronaldo"

Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM O ORĂ
Concret, potrivit sport.es, oficialii piemontezilor au trimis o adresă către UEFA prin care cer să li se permită un nou set de analize pentru CR7, cu 48 de ore înainte de duelul contra catalanilor. Astfel, chiar dacă Ronaldo nu va fi pe teren în campionat, cu Verona, se speră că următorul test va fi negativ, iar golgheterul bianconerilor să fie pe teren contra Barcelonei.
UEFA nu a dat încă un răspuns cu privinţă la solicitarea lui Juve, dar sursa citată notează că cei din conducerea "Bătrânei Doamne" sunt optimişti că demersul lor va avea succes.
În vârstă de 35 de ani, golgheterul all-time din Champions League e în carantină, de când a fost testat pozitiv la naţională, dar s-a menţinut în formă, dispunând de o sală de forţă pe care o frecventează zilnic. De la început, CR7 a fost asimptomatic şi nu a acuzat vreo problemă.
Interesant e că Messi abia aştepta un duel cu marele său rival. Timp de peste un deceniu adversari în La Liga, cei doi titani ai fotbalului mondial au ajuns la recorduri pe care nimeni nu le visa. Acest lucru s-a datorat şi faptului că, atât starul argentinian, cât şi luistanul au fost extrem de motivaţi de performanţele obţinute de celălalt. Ca atare, au dorit mereu să se auto-depăşească în speranţa că vor fixa noi şi noi borne în sportul rege.
"Rivalitatea cu Ronaldo a fost una specială, va rămâne pentru totdeauna în istoria fotbalului. A durat foarte mulţi ani şi ne-a ajutat pe amândoi să ne ridicăm foarte mult nivelul", a spus Messi înainte de El Clasico, potrivit DAZN.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Fotbal
Messi, "responsabil" pentru deteriorarea relației Neymar-Mbappe? Ce au descoperit francezii
ACUM 4 ORE
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
ACUM 7 ORE