Condusă din prima repriză de formația moscovită, Juve a alergat până la final pentru obținerea unui rezultat pozitiv. În doar două minute - 77 și 79 - Paulo Dybala a adus un succes care la un moment dat nu mai părea la îndemână.
Deși nu a impresionat prin ocaziile avute, "Bătrâna Doamnă" a punctat la alte capitole. A dominat total jocul, ajungând la o cifră la care nici măcar City, o echipă croită pe posesie și atac, nu are acces. Astfel, Juve a reușit 88/% pase complete în jumătatea adversă, semn că partida a fost una unidirecționată, iar rușii au fost "sufocați" în permanență.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
IERI LA 09:36
A fost o luptă grea, mai ales că am fost conduși. Dar ne-am păstrat luciditatea, am crezut în toate momentele că putem reveni. Nu a fost o zi excepțională pentru noi, dar se întâmplă să ai și zile mai slabe în condițiile în care joci din 3 în 3 zile | Maurizio Sarri
Juventus a avut cea mai bună posesie din istoria sa în Champions League, de când aceste date sunt colectate de firmele de specialitate. Torinezii au terminat meciul cu o posesie de 77,8%.
După trei etape disputate din Champions League, Juventus ocupă primul loc, la egalitate de puncte, 7, cu Atletico Madrid. De altfel, încă de la începutul competiției s-a pus o singură problemă în această grupă: ordinea în care cele două mari formații se vor califica în optimile de finală ale competiției.
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29
Italian Super Coppa
Inter-Juventus 2-1 | Alexis Sanchez adus victoria în Supercupa Italiei pentru Inter
12/01/2022 LA 22:46