Karim Benzema a suferit o accindetare în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche, fiind înlocuit în repriza secundă. Problemele francezului nu păreau foarte grave, dar acesta nu a mai jucat niciun minut de atunci și pericolul de a rata primul meci cu PSG, din optimile Champions League, este destul de mare.
Benzema a reluat antrenamentele individuale încă de acum câteva zile și se preconiza că Ancelotti i-ar putea acorda câteva minute în meciul din week-end cu Villarreal, însă se pare că această opțiune este exclusă. Conform jurnaliștilor de la Marca, Benzema ar fi suferit o mică ruptură la bicepsul femural, care oricând se poate agrava.
Citește și:
Liga
Care a fost prioritatea lui Ancelotti în meciul cu Atletico Madrid: "Am vrut să evităm problemele"
09/05/2022 LA 07:03

Benzema, în pericol să rateze turul cu PSG

În aceste condiții, staff-ul medical al Realului depune eforturi pentru ca Benzema să se poată antrena cu echipa în zilele următoare, dar nu există nicio certitudine că acesta va fi la 100% la ora meciului cu PSG, programat miercurea viitoare.
Benzema a fost omul numărul unu în atacul Realului în acest sezon (17 goluri și 7 pase decisive), iar după accindetarea sa echipa a suferit din plin. După meciul cu Elche, terminat 2-2, madrilenii au fost eliminați din Cupa Spaniei (0-1 cu Athletic Bilbao) și au câștigat chinuit acasă cu Granada (1-0).
Dacă Benzema este în continuare incert pentru primul meci cu PSG, Ancelotti a primit și vești bune de la staff-ul medical. Ferland Mendy și-a revenit după accidentarea suferită în urmă cu două săptămâni și a efectuat deja un antrenament cu echipa. Totuși, se pare că francezul nu va fi forțat în duelul de la Villarreal, pentru a nu risca o recidivă. Mendy este o piesă esențială în defensiva madrilenilor și prezența sa pe teren este vitală în meciurile cu PSG, calitățile sale defensive putând ajuta enorm Realul în fața ofensivei stelare a parizienilor.
Liga Campionilor UEFA
Pep Guardiola, devastat după eliminarea din Champions League! "Fotbalul e imprevizibil"
05/05/2022 LA 04:25
Ligue 1
Mbappe și Benzema, în cursa pentru titlul de cel mai bun fotbalist din Franța! Cine sunt candidații
04/05/2022 LA 10:05