Chelseaa obținut calificarea în finala UEFA Champions League, după ce a trecut cu 3-1, la general, de Real Madrid. La finalul meciului retur, de pe Stamford Bridge, Mason Mount l-a "taxat" pe Toni Kroos pentru o declarație oferită anterior de german.
Înaintea partidei de la Londra, Kroos a spus că "dorm bine, nu mă sperie niciun jucător de la Chelsea".
Mount, care a marcat golul de 2-0 în returul din UCL, nu l-a uitat pe mijlocașul Realului și i-a oferit o replică pe măsură la interviul de la finalul partidei:
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
IERI LA 09:01
"Am auzit că unul dintre jucătorii lor (n.r. - Kroos) a spus că doarme liniștit când se gândește la individualitățile de la Chelsea. Poate ar trebui să fie îngrijorat de calitatea noastră colectivă.", i-a transmis Mount lui Kroos, după Chelsea - Real Madrid 2-0.

Kroos i-a răspuns lui Mount, după ce mijlocașul lui Chelsea l-a "taxat" la finalul meciului din Champions League

La aproape 24 de ore de la declarația lui Mount, Kroos a considerat că este momentul să-i răspundă puștiului lui Chelsea:
"Încă dorm bine. În orice caz, felicitări pentru ieri și mult succes în prima ta finală Champions League.", a scris Toni Kroos, pe contul de Twitter.
Puterea colectivă a lui Chelsea s-a văzut din plin în meciul de pe Stamford Bridge. Golul lui Mount din minutul 85, care a decis soarta calificării, a sosit la capătul unei faze la care au contribuit mai mulți jucători ai lui Tuchel. Kante a recuperat într-o zonă periculoasă, i-a pasat în dreapta lui Pulisic, iar americanul l-a găsit cu o pasă ideală în fața porții pe Mount, care a reluat fără emoții în plasă.
În finala Champions League, Chelsea se va lupta pentru prestigiosul trofeu cu Manchester City, pe 29 mai, iar meciul va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.ro.
Liga Campionilor UEFA
UEFA a stabilit cum va acorda cele două wild-carduri în Champions League! Ligile de top, avantajate
10/05/2022 LA 12:49
Liga Campionilor UEFA
Exclusiv | 36 de ani de la Sevilla! Ștefan Iovan și Adrian Bumbescu, povești savuroase din 1986
06/05/2022 LA 21:06