Chelseaa obținut calificarea în finala UEFA Champions League, după ce a trecut cu 3-1, la general, de Real Madrid. La finalul meciului retur, de pe Stamford Bridge, Mason Mount l-a "taxat" pe Toni Kroos pentru o declarație oferită anterior de german.
Înaintea partidei de la Londra, Kroos a spus că "dorm bine, nu mă sperie niciun jucător de la Chelsea".
Mount, care a marcat golul de 2-0 în returul din UCL, nu l-a uitat pe mijlocașul Realului și i-a oferit o replică pe măsură la interviul de la finalul partidei:
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46
"Am auzit că unul dintre jucătorii lor (n.r. - Kroos) a spus că doarme liniștit când se gândește la individualitățile de la Chelsea. Poate ar trebui să fie îngrijorat de calitatea noastră colectivă.", i-a transmis Mount lui Kroos, după Chelsea - Real Madrid 2-0.

Kroos i-a răspuns lui Mount, după ce mijlocașul lui Chelsea l-a "taxat" la finalul meciului din Champions League

La aproape 24 de ore de la declarația lui Mount, Kroos a considerat că este momentul să-i răspundă puștiului lui Chelsea:
"Încă dorm bine. În orice caz, felicitări pentru ieri și mult succes în prima ta finală Champions League.", a scris Toni Kroos, pe contul de Twitter.
Puterea colectivă a lui Chelsea s-a văzut din plin în meciul de pe Stamford Bridge. Golul lui Mount din minutul 85, care a decis soarta calificării, a sosit la capătul unei faze la care au contribuit mai mulți jucători ai lui Tuchel. Kante a recuperat într-o zonă periculoasă, i-a pasat în dreapta lui Pulisic, iar americanul l-a găsit cu o pasă ideală în fața porții pe Mount, care a reluat fără emoții în plasă.
În finala Champions League, Chelsea se va lupta pentru prestigiosul trofeu cu Manchester City, pe 29 mai, iar meciul va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.ro.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58