Barcelona s-a chinuit pentru o nouă victorie în Liga Campionilor. Slavia, formaţie care a eliminat pe CFR în play-off-ul Ligii, a demonstrat că egalul de pe Meazza, din prima etapă, nu a fost o întâmplare. Cehii şi-au creat 22 de ocazii de gol contra catalanilor. Ter Stegen şi-a salvat încă o dată echipa, reuşind 6 parade decisive, astfel că victoria blaugrana, deşi putea fi mai clară, judecând după ocaziile ratate pe final, nu a fost una care să convingă.

Stanciu a avut o prestaţie solidă contra Barcelonei

La majoritatea acţiunilor de atac ale gazdelor a contribuit Stanciu, unul dintre cei mai activi fotbalişti de pe teren. L'Equipe i-a acordat nota 7 românului, doar doi fotbalişti primind aceeaşi notă (Masopoust şi Boril). Messi - autorul unui gol şi cel care a creat reuşita a doua a Barcelonei - a fost taxat probabil de francezi pentru ratarea uriaşă din final, când a ratat singur cu poarta goală. Starul Barcelonei a primit doar 6 din partea prestigiosului ziar din Hexagon.
Fotbal
Ansu Fati, OUT de la Barcelona până în aprilie! Verdict dur după meciul cu Athletic Bilbao
ACUM 9 ORE
"Mereu activ, s-a facut remarcat în special la şuturile de la distanţă", au scris şi jurnaliştii italieni de la tuttomercatoweb.com, despre Stanciu.
Mundo Deportivo, însă, i-a acordat două stele lui Stanciu, în condiţiile în care ziarul catalan l-a considerat pe Messi cel mai bun de pe teren (4 stele).
După trei etape disputate din cadrul grupelor Champions League, Slavia Praga e ultima, cu un singur punct acumulat. Barcelona conduce "grupa morţii", cu 7 puncte, pentru locul doi urmând a se lupta, probabil, Inter şi Dortmund.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 10 ORE
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
IERI LA 13:14