Barcelona s-a chinuit pentru o nouă victorie în Liga Campionilor. Slavia, formaţie care a eliminat pe CFR în play-off-ul Ligii, a demonstrat că egalul de pe Meazza, din prima etapă, nu a fost o întâmplare. Cehii şi-au creat 22 de ocazii de gol contra catalanilor. Ter Stegen şi-a salvat încă o dată echipa, reuşind 6 parade decisive, astfel că victoria blaugrana, deşi putea fi mai clară, judecând după ocaziile ratate pe final, nu a fost una care să convingă.

Stanciu a avut o prestaţie solidă contra Barcelonei

La majoritatea acţiunilor de atac ale gazdelor a contribuit Stanciu, unul dintre cei mai activi fotbalişti de pe teren. L'Equipe i-a acordat nota 7 românului, doar doi fotbalişti primind aceeaşi notă (Masopoust şi Boril). Messi - autorul unui gol şi cel care a creat reuşita a doua a Barcelonei - a fost taxat probabil de francezi pentru ratarea uriaşă din final, când a ratat singur cu poarta goală. Starul Barcelonei a primit doar 6 din partea prestigiosului ziar din Hexagon.
Liga
Ruptură totală la Barcelona! Laporta l-a mustrat pe Koeman pentru comportamentul din fața presei
ACUM 5 MINUTE
"Mereu activ, s-a facut remarcat în special la şuturile de la distanţă", au scris şi jurnaliştii italieni de la tuttomercatoweb.com, despre Stanciu.
Mundo Deportivo, însă, i-a acordat două stele lui Stanciu, în condiţiile în care ziarul catalan l-a considerat pe Messi cel mai bun de pe teren (4 stele).
După trei etape disputate din cadrul grupelor Champions League, Slavia Praga e ultima, cu un singur punct acumulat. Barcelona conduce "grupa morţii", cu 7 puncte, pentru locul doi urmând a se lupta, probabil, Inter şi Dortmund.
Liga
Ronald Koeman, comportament bizar la conferința de presă! A citit un comunicat și a dispărut
ACUM 17 ORE
Liga
A mai rămas unul! Marele favorit să îi ia locul lui Koeman pe banca Barcelonei
IERI LA 05:07