Laidouni evolua la FC Voluntari în momentul în care a intrat în atenția celor de la FCSB. În ciuda calităților sale excelente, oficialii "roș-albaștrilor" n-au dus la bun sfârșit negocierile din cauza pretențiilor financiare ale francezului, prezentate de impresarii săi.
Laidouni și FCSB ajunseseră la un acord comun, însă planurile au fost date peste cap de salariul și bonusurile solicitate de agenții săi. Mai precis, aceștia cereau un salariu care să crească anual, de la 13.000 la 16.000, apoi la 19.000 de euro, un bonus de 1.000 de euro pentru fiecare gol și assist reușit la FCSB, precum și un procent de 20% dintr-un viitor transfer.
Cerințele nu au fost primite deloc bine de conducerea FCSB-ului, care a refuzat imediat transferul lui Laidouni. Mijlocașul de 23 de ani a mai petrecut un an la FC Voluntari, iar în această vară a fost transferat la Ferencvaros, în schimbul a 600.000 de euro.
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
23/05/2022 LA 09:01

Laidouni, jucătorul refuzat de FCSB, va evolua în grupele UEFA Champions League, alături de Ferencvaros

Până acum, Laidouni a bifat 6 apariții pentru campioana Ungariei, dintre care 2 în preliminariile UEFA Champions League. Francezul a evoluat în ambele meciuri din playoff, împotriva lui Molde.
În manșa tur, din Norvegia, Laidouni a fost integralist la formația din Ungaria, în timp ce aseară, la retur, a fost introdus pe teren în minutul 79. Francezul a contribuit la calificarea istorică a lui Ferencvaros în grupele Champions League.
Oficialii lui Ferencvaros au început să investească serios, iar rezultatele se văd. În ultimul an și jumătate, campioana Ungariei a transferat nu mai puțin de 5 jucători de peste un milion de euro, recordul fiind deținut de Myrto Uzumi, adus pentru 1,8 milioane de euro chiar în această vară. Potrivit ultimelor informații din presă, și Denis Alibec, atacantul Astrei Giurgiu, s-ar fi aflat în vizorul lui Ferencvaros, însă negocierile nu s-au fructificat înainte de încheierea perioadei de mercato din Ungaria, de pe 22 septembrie.
Deși eliminările lui Djurgarden și mai ales Celtic au surprins, specialiștii din fotbalul din țara vecină anticipau că Ferencvaros va face un sezon bun. Evident, acesta s-ar fi tradus printr-o calificare în grupele Europa League, dar campioana Ungariei a mers mai departe. A trecut şi de Dinamo Kiev, iar Molde părea cel mai abordabil adversar posibil pentru playoff-ul Champions League.
După 3-3 în tur, Ferencvaros a rezistat în confruntarea de marţi seară, pe teren propriu, deşi norvegienii au controlat jocul şi şi-au creat mai multe ocazii.
Liga Campionilor UEFA
UEFA a stabilit cum va acorda cele două wild-carduri în Champions League! Ligile de top, avantajate
10/05/2022 LA 12:49
Liga Campionilor UEFA
Exclusiv | 36 de ani de la Sevilla! Ștefan Iovan și Adrian Bumbescu, povești savuroase din 1986
06/05/2022 LA 21:06