Lazio venea cu toată încrederea din lume la meciul cu Club Brugge. Italienii au nevoie doar de un egal pentru a se califica în optimile UEFA Champions League iar echipa lui Simone Inzaghi a început perfect meciul.
În minutul 12 după un atac fulgerător al lazialilor, Luis Alberto a păstruns pe partea stângă, a șutat iar portarul advers a respins mingea doar până la Correa, care a trimis apoi mingea în plasa porții fără probleme.
Doar trei minute mai târziu însă, belgienii au arătat că n-au venit la plimbare la Roma iar Vormer a profitat de o respingere slabă a lui Reina de la șutul lui Lang pentru a aduce egalarea.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21

Lazio merge în optimi după un egal chinuit

În minutul 27, Ciro Immobile a fost faultat clar în careu iar tot italianul a fost cel care a transformat lovitura de la 11 metri. Spre sfârșitul primei reprize belgienii au rămas în 10 oameni iar soarta partidei părea decisă.
A urmat însă o repriză secundă în care italienii, cu om în plus, au preferat să se apere și să încerce să lovească pe contraatac. Totuși, cei care au lovit au fost tot belgienii în minutul 76 prin lovitura de cap excelentă a lui Vanaken.
În cele din urmă, scorul a rămas 2-2 iar Lazio s-a calificat în optimile UEFA Champions League. În celălalt meci al serii, Borussia Dortmund s-a impus cu 2-1 la Zenit și a încheiat grupa pe primul loc. În Europa League va merge Club Brugge.
Bayern, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Porto, Sevilla, Dortmund, Barcelona, Juventus, Borussia Dortmund și Lazio sunt echipele calificate până acum în optimile UEFA Champions League.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26