Performanțele din ultimul deceniu și jumătate ale Barcelonei se leagă în primul rând de geniul lui Messi. Acesta nu a putut să își termine cariera la formația de pe Camp Nou, din cauza problemelor financiare ale clubului, care au făcut imposibilă prelungirea înțelegerii care a avut termen de scadență vara anului trecut.
Interesant e că Gerard Pique, legenda catalanilor, l-a sfătuit pe Joan Laporta în legătură cu modul în care Barcelona poate gestiona mai bine greaua "moștenire" lăsată de Bartomeu. Potrivit El Pais, fundașul i-a spus președintelui că soluția pentru situația economică delicată a Barei este să îl lase pe argentinian să plece.
"Fără Leo, se va rezolva problema cu fair-play-ul financiar", i-a spus fundașul central al Barcei președintelui. Acesta din urmă a căutat totuși formula pentru a încerca să își păstreze starul, dar nu a reușit.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM 8 ORE
CITEȘTE ȘI:
ANUNȚUL FĂCUT DE MBAPPE, DUPĂ CE ȘI-A "UCIS" VIITOAREA ECHIPĂ, REAL MADRID

Messi s-a simțit trădat de Pique

Potrivit sursei citate, Pique i-a mai spus lui Laporta că, dacă starul argentinian pleacă, nu ar fi o mare diferență în termeni de performanță. Asta pentru că Messi e pe final de carieră, iar echipa oricum trebuie să fie reconstruită.
Această conversație a ajuns la urechile lui Messi, care s-a simțit trădat de fundașul central, cu care a împărtășit momente fantastice atât de mult timp, într-una dintre cele mai bune formații din istorie. Sfârșitul telenovelei s-a încheiat cu prezentarea lui Leo pe Parc des Princes .
Articolul din "El Pais" mai dezvăluie că lui Messi i-a fost greu să se adapteze la Paris, dar că din prima clipă a încercat să "cucerească" vestiarul PSG. "Am fost surprins de Leo. A întrebat multe lucruri și a dezvăluit lucruri despre viața lui", în tentativa de a se adapta cât mai repede și a lega relații de prietenie cu starurile lui PSG.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
IERI LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51