Jurgen Klopp a demontat orice insinuare că parcursul fabulos din Premier League ar putea ajuta-o pe Liverpool să se pregătească mai bine pentru păstrarea trofeului Champions League.
Juventus a fost încă de la începutul sezonului favorita mea. Nu am timp să mă uit la meciiuri din Italia, dar la cde lot au nu înțeleg cum pot să nu aibă un avans de 10 puncte în Serie A. Au cea mai bună echipă pe care am văzut-o în viața mea!
Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM 8 ORE
https://i.eurosport.com/2020/02/04/2768969.jpg

Manchester City, favorită la pariuri

Cu Jurgen Klopp pe bancă, Liverpool a jucat ultimele două finale, dar Manchester City este principala favorită la câștigarea trofeului. Managerul german are și alte echipe în cap atunci când vine vorba de forța colectivă atât de necesară în meciurile eliminatorii din Champions League.
Bayern are o echipă foarte solidă, PSG sunt incredibili dacă au toată echipa validă și nu poți scoți din calcule Barcelona. Pentru Manchester City câștugarea Champions League a rămas obiectivul principal și asta îi face foarte puternici!
https://i.eurosport.com/2020/02/01/2767478.jpg
Liverpool va juca marți împotriva lui Atletico Madrid în optimile Champions League. Până la acea partidă, Liverpool are meci în Premier League la Norwich, astăzi de la ora 19.30.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42