Salzburg - Liverpool 0-2

Campioana Europei a avut emoții în prima repriză contar celor de la Salzburg, care puteau să înscrie prin Minamino și Hwang. Salah a fost omul cu ocaziile din tabăra lui Liverpool, dar n-a reușit să deblocheze tabela până la pauză. În cele din urmă, Keita, un fost jucător de la Salzburg, a deschis scorul pentru "cormorani", cu o lovitură de cap din interiorul careului.
Mohamed Salah și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, la un minut distanță de reușita colegului său. S-a încheiat 2-0 pentru liderul actual din Premier League, care își va apăra în continuare trofeul câștigat în sezonul anterior.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 3 MINUTE

Napoli - Genk 4-0

În celălalt meci al grupei E, Napoli s-a distrat cu Genk, echipă pentru care a jucat și Ianis Hagi, introdus spre final. Milik a deschis scorul pe San Paolo după doar trei minute, când cel mai tânăr portar din istoria Champions League a gafat incredibil. Atacantul polonez a trimis în poarta goală, iar până la pauză reușea să facă hattrick-ul. Mai întâi cu o reluare din fața porții, apoi din lovitură de la 11 metri.
Mertens a stabilit scorul final, cu un gol reușit tot din penalty. Formația pregătită de Ancelotti avea nevoie de cele trei puncte ca să-și asigure calificare. Napoletanii au reușit fără emoții să atingă acest obiectiv și li se vor alătura în optimile de finală celor de la Liverpool.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM O ORĂ
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 4 ORE