Lokomotiv Moscova - Ateltico Madrid s-a terminat 1-1, la capătul unei partide în care trupa lui Simeone a condus, apoi a dominat categoric, dar nu a reușit să mai puncteze.
După ce Jose Maria Gimenez a deschis scorul pentru "los colchoneros", arătând cât de mult a contat absența sa din ultima lună (a fost accidentat) la fazele fixe, în minutul 24 s-a consumat faza care a pecetluit soarta partidei.

Luis Suarez, nerăbdător să consulte VAR-ul

Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54
Rușii au primit un penalty, după ce arbitrul Benoit Bastien a fost informat de cei din camera VAR că există circumstanțe pentru așa ceva. Centralul s-a dus să urmărească faza pe monitorul conectat la tehnologia video și a arătat în cele din urmă punctul cu var.
Nerăbdător să vadă ce s-a întâmplat, Luis Suarez s-a furișat în spatele arbitrului pentru a vedea dacă echipa sa e în pericol. Arbitrul a sesizat, evident, și i-a acordat sud-americanului cartonașul galben.
Din păcate pentru Suarez și Ateltico, Anton Miranchuk a transformat și a stabilit scorul final, 1-1, deși ulterior ibericii au fost aproape de gol în mai multe rânduri.
Într-o grupă pe care Bayern o va câștiga la pas, Atletico Madrid rămâne marea favorită la locul secund. Spaniolii au 4 puncte după 3 runde și e greu de crezut că poate fi depășită de Lokomotiv (2 puncte). O victorie pentru trupa lui Simeone contra rușilor, în retur, ar securiza locul secund.
Fotbal
Barcelona, de la "MSN" (79 goluri și 33 de assisturi în ultimul sezon împreună), la un atac modest
01/09/2021 LA 11:54
Fotbal
Situația incredibilă în care a ajuns Barcelona, după cedarea lui Griezmann
01/09/2021 LA 07:05