Lokomotiv Moscova - Ateltico Madrid s-a terminat 1-1, la capătul unei partide în care trupa lui Simeone a condus, apoi a dominat categoric, dar nu a reușit să mai puncteze.
După ce Jose Maria Gimenez a deschis scorul pentru "los colchoneros", arătând cât de mult a contat absența sa din ultima lună (a fost accidentat) la fazele fixe, în minutul 24 s-a consumat faza care a pecetluit soarta partidei.

Luis Suarez, nerăbdător să consulte VAR-ul

Premier League
Șeicii de la Newcastle au pus ochii pe încă un jucător de la Atletico Madrid! Reacția lui Simeone
ACUM 5 ORE
Rușii au primit un penalty, după ce arbitrul Benoit Bastien a fost informat de cei din camera VAR că există circumstanțe pentru așa ceva. Centralul s-a dus să urmărească faza pe monitorul conectat la tehnologia video și a arătat în cele din urmă punctul cu var.
Nerăbdător să vadă ce s-a întâmplat, Luis Suarez s-a furișat în spatele arbitrului pentru a vedea dacă echipa sa e în pericol. Arbitrul a sesizat, evident, și i-a acordat sud-americanului cartonașul galben.
Din păcate pentru Suarez și Ateltico, Anton Miranchuk a transformat și a stabilit scorul final, 1-1, deși ulterior ibericii au fost aproape de gol în mai multe rânduri.
Într-o grupă pe care Bayern o va câștiga la pas, Atletico Madrid rămâne marea favorită la locul secund. Spaniolii au 4 puncte după 3 runde și e greu de crezut că poate fi depășită de Lokomotiv (2 puncte). O victorie pentru trupa lui Simeone contra rușilor, în retur, ar securiza locul secund.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51