Manchester City a avut un sezon fantastic, câștigând deja 2 trofee: Cupa Ligii Angliei și Premier League. Mai mult, trupa lui Guardiola s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Champions League, unde o va întâlni pe Chelsea.
Proprietarul clubului de pe Etihad, șeicul Mansour, a fost atât de încântat de performanțele echipei încât a decis să le ofare cadou fanilor deplasarea la marele meci, care va avea loc pe 29 mai, la Porto. Manchester City și Chelsea au primit câte 6000 de bilete de la UEFA, pe care cluburile le vor distribui fanilor.

Manchester City plătește costurile de călătorie ale fanilor la finala Champions League

Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM 10 ORE
Președintele clubului a explicat că proprietarul vrea să vină astfel în ajutorul fanilor, care cu siguranță au avut de suferit din punct de vedere financiar pe timp de pandemie.
"Pep și echipa au avut un sezon cu adevărat remarcabil, iar atingerea finalei Ligii Campionilor după un an foarte provocator reprezintă un moment cu adevărat istoric pentru club. Prin urmare, este foarte important ca un număr cât mai mare de fani să aibă ocazia să participe la acest joc special. Mai ales cei care au sprijinit Manchester City în momente bune, dar și în rele de atâția ani.
Provocările cu care se confruntă susținătorii echipei înaintea acestei finale sunt multiple, atât din punct de vedere financiar, cât și logistic.Sperăm că inițiativa Alteței Sale permite majorității fanilor noștri care vor merge la meci să se se bucure din plin de acest moment, mai degrabă decât să se îngrijoreze cum să suporte povara costurilor de călătorie, care au devenit cu atât mai grele datorită efectelor pandemiei.", a declarat Khaldoon Al Mubarak, președintele lui Manchester City.
Manchester City va juca în premieră în finala Champions League, în timp ce pentru Chelsea va fi a 3-a prezență în ultimul act al celei mai importante competiții europene intercluburi. Londonezii au pierdut la penalty-uri în 2008, contra lui Manchester United (la Moscova), dar au reușit să pună mâna pe trofeu în 2012, când s-au impus contra lui Bayern, chiar la Munchen, tot la lovituri de departajare.
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
ACUM 10 ORE
Liga
Xavi a pregătit o listă cu 10 transferuri pe care și le dorește la Barcelona în următoarele luni
IERI LA 16:46