Lumea fotbalului este în doliu după moartea tragică a lui Diego Armando Maradona, dar în același timp, the show must go on. Și într-adevăr fix asta s-a întâmplat. Meciul dintre Manchester City și Olympiakos a început, așa cum era și normal, cu un moment de reculegere pentru cel care este considerat de mulți drept cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.
City venea la Atena cu gândul că trebuie să încheie cât mai repede socotelile în faza grupelor și să-și asigure calificarea în optimile UEFA Champions League. Situația în campionat nu este deloc roz - elevii lui Guardiola sunt pe locul 13 - iar programul foarte aglomerat înseamnă că englezii trebuie să se concentreze pe competiția internă până la sfârșitul anului.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46

Olympiakos - Manchester City 0-1. Foden a adus cele trei puncte

Zis și făcut. Manchester City nu a fost nici pe departe strălucitoare. Așa cum nu a fost de altfel niciodată în acest sezon, dar cu această ocazie, obiectivul a fost îndeplinit.
În minutul 36 Phil Foden a deschis scorul după o fază superbă. Jesus i-a trimis lui Sterling iar englezul a pasat cu călcâiul sublim pentru Foden care a finalizat din prima. Nu a fost o partidă memorabilă, dar realitatea este că această calificare vine ca o gură de oxigen pentru echipa lui Pep Guardiola.
Englezii se pot concentra acum pe Premier League iar din primăvară va începe campania care contează cu adevărat.
În cealaltă partidă disputată la aceași oră, Borussia Monchengladbach s-a impus fără probleme în fața lui Șahtior Donetsk, scor 4-0. Nemții sunt lideri într-o grupă cu Real Madrid și Inter Milano și sunt favoriți la calificare în acest moment, având 8 puncte.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58