Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mane, întrebat ce ar alege între trofeul Champions League și Balonul de Aur. Răspunsul senegalezului a venit instantaneu

Cristian Mihală

Publicat 27/05/2022 la 14:08 GMT+3

Sadio Mane ar face orice pentru a câștiga Champions League. Pus să aleagă de către legenda lui Liverpool, Jamie Carragher, între trofeul UCL și Balonul de Aur, senegalezul nu a stat pe gânduri.

Liverpool’s Sadio Mane fulfilled his dream by winning the Champions League

Credit imagine: PA Sport

Liverpool e considerat de mulți cel mai puternic club din Europa, iar actualul sezon a arătat cât de mare poate fi forța formației lui Klopp, care a câștigat Cupa Ligii, Cupa Angliei și a luptat până în ultima secundă pentru titlul de campioană în cel mai puternic campionat din lume.
Secretul stă într-un grup unit și în capacitatea lui Klopp de a face din forța grupului principalul atu al echipei. Acest lucru a fost relevat și de discuția purtată de fostul mare fundaș al "cormoranilor", Jamie Carragher, cu Sadio Mane, înainte de finala de la Paris, de sâmbătă, cu Real Madrid.
Mane a dezvăluit în mai multe rânduri în trecut că e visul său să câștige Balonul de Aur, cea mai râvnită distincție individuală. Întrebat dacă ar fi de acord să ia Liga Campionilor, dar Benzema să câștige Balonul de Aur, senegalezul nu a stat pe gânduri.
"Aș da mâna pentru asta chiar acum", i-a răspus Mane lui Carragher, în The Telegraph.

Sadio Mane a fost la un pas de Manchester United

Senegalezul a sosit de la Southampton la Liverpool și a ajutat enorm echipa de pe Anfield să câștige titlul după 30 de ani și să își treacă în palmares a 6-a Cupă/Ligă a Campionilor.
Dar istoria putea fi scrisă altfel, pentru că Mane a fost la un pas de Manchester United. Atacantul de bandă african își dăduse chiar acceptul să meargă pe Old Trafford, dar în ultima clipă a apărut Klopp, iar proiectul germanului i s-a părut mult mai serios.
"Trebuie să spun că am fost foarte aproape de a semna cu Manchester United. Am avut chiar un contract cu cei de acolo, bătusem palma. Era totul gata, dar în schimb mi-am spus: "Nu, vreau să merg la Liverpool". Am fost convins de proiectul lui Klopp", a mai dezvăluit Mane.
Mane ar putea juca sâmbătă seară, în finala Champions League, ultimul său meci pentru Liverpool. Senegalezului îi expiră contractul cu formația de pe Anfield în vara viitoare și, potrivit Bild, Bayern ar fi foarte aproape de a-l transfera încă de acum.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo