Diego Maradona este de părere că Lionel Messi nu ar putea să egaleze performanţele sale dacă ar ajunge la un club precum Napoli, menționând că Messi este ”în declin”, conform AS.
Maradona a petrecut şapte ani la Napoli, timp în care i-a ajutat pe napolitani să câştige de două ori campionatul, o dată Cupa Italiei şi o dată Supercupa Italiei. De asemenea, alături de Napoli, Maradona a cucerit Cupa UEFA în sezonul 1988-1989.
Întrebat dacă Messi ar putea să facă performanţă la o echipă precum Napoli, Maradona a declarat că nu consideră că Lionel Messi poate egala performanţele obţinute de el. După remiza dintre Napoli şi Barcelona (scor 1-1) din Liga Campionilor, Maradona spune că Lionel Messi se află ”în declin”.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 12 ORE
Messi nu a trăit viaţa pe care am trăit-o eu. Leo poate juca extraordinar în Napoli, dar el nu ar putea face lucrurile pe care l-am făcut eu. Le doresc celor de la Napoli să aibă parte de un Messi, deşi San Paolo este al lui Diego
Maradona şi Messi sunt deseori comparaţi când vine vorba despre dezbaterea celui mai bun jucător al tuturor timpurilor. Celor doi argentinieni li se alătură nume precum Pele, Johan Cruyff sau Cristiano Ronaldo.
Mediafax
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31